Αναστασίου: "Θα πάρουμε δύο παίκτες ακόμα αν περάσουμε τη Σταντάρ"

Στην αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές ακόμα αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Σταντάρ προχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: "Θα πάρουμε δύο παίκτες ακόμα αν περάσουμε τη Σταντάρ"

Μιλώντας στην ολλανδική ιστοσελίδα "voetbal international" τόνισε: "Ο Ουασίμ Μποουί δεν έχει υπογράψει ακόμα, αλλά σε μία επικοινωνία μας έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί σε εμάς. Η Γιουβέντους έχει συμφωνήσει. Περιμένω ότι σήμερα ή αύριο θα ξέρουμε οριστικά.

"Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, με δημιουργικότητα, με αντίληψη και με τρεξίματα και μπορεί να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή μας".

Ο ρεπόρτερ του επεσήμανε ότι ο Μπουί έχει αγωνιστεί ελάχιστα την προηγούμενη σεζόν και ο Αναστασίου συμφώνησε στην αιτίαση του:

" Αυτό με ανησυχεί κάπως. Πριν από ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός επέλεξε να πορευτεί με πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές συν κάποιους έμπειρους παίκτες οι οποίοι θα βοηθούσαν τα αποδυτήρια. Τότε οι ομάδες τους είχαν χαρεί που τους έδιωξαν.

Για τώρα, το ρόστερ έχει συμπληρωθεί. Η ομάδα είναι σχεδόν ανέπαφη από την προηγούμενη σεζόν. Εάν προκριθούμε επί της Σταντάρ Λιέγης, τότε θα πάρουμε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές ακόμα.

Γιατί τότε θα είναι δεδομένο ότι μέχρι το χειμώνα θα παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Οπότε σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, η κόπωση για τους ποδοσφαιριστές θα είναι μεγαλύτερη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK