Ανατριχιαστικός Στιλ: "Οταν έρχονται οι οργανωμένοι, όλοι κάνουν ησυχία!"

Με δηλώσεις που αν μην τι άλλο δεν μπορούν να περάσουν αδιάφορες, ο Λιουκ Στιλ περιγράφει τις στιγμές κατά τις οποίες ο Παναθηναϊκός δέχεται επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών του: "Κανείς δεν μιλάει χωρίς άδεια, είναι στρατιωτικά οργανωμένοι" τονίζει.

Ανατριχιαστικός Στιλ: "Οταν έρχονται οι οργανωμένοι, όλοι κάνουν ησυχία!"

Το να περιγράφει ο Λιουκ Στιλ τις στιγμές που οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα έχει τη δική του ξεχωριστή αξία.

Ο Αγγλος τερματοφύλακας το βιώνει όλο αυτό μάλλον με έκπληξη: "Η επίσκεψή τους στην προπόνηση είναι χωρίς προειδοποίηση, μιλάμε για 50 οργανωμένους, μπορείτε να φανταστείτε τι είδους άνθρωποι είναι" αφηγείται ο Στιλ στην Daily Mail.

"Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ηταν πολύ ενδιαφέρον την πρώτη φορά που συνέβη. Είναι κάπως στρατιωτικά οργανωμένοι. Εχουν δύο-τρεις αρχηγούς που τους καθοδηγούν. Δεν περιμένουν καν να τελειώσουμε την προπόνηση. Ολοι κάνουν ησυχία και ο επικεφαλής μιλάει.

Μπορεί να μιλήσει και ο δικός μας αρχηγός αν του ζητηθεί. Κανείς δεν μιλάει αν δεν πάρει άδεια. Δεν καταλαβαίνω Ελληνικά αλλά μπορείς να καταλάβεις τι λένε απλά κοιτώντας τους! Ετσι λειτουργούν τα πράγματα. Το απολάμβανα αλλά είναι οδυνηρο".

Σε άλλο σημείο ο Στιλ μιλάει για την εμπειρία του στο "Γεντί Κουλέ" του Ηρακλείου σε παιχνίδι του με τον ΟΦΗ: "Στα μικρά γήπεδα, η κατάσταση είναι χειρότερη. Στην Κρήτη ήταν το μόνο μέρος που πραγματικά ένιωσα το κίνδυνο. Ανττικείμενα έβρισκαν στο κεφάλι μου. Με τίποτα πιο βαρύ μάλλον θα έπρεπε να αρχίσω να φοράω κράνος.

Πάντως όλα αυτά είναι ο λόγος που έρχεσαι σε τέτοια μέρη. Κέρδισα πάρα πολλά και δεν αποκλείεται αυτό να με έχει κάνει καλύτερο τερματοφύλακα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK