Αναζητά εναγωνίως χρήματα για τους Τοτσέ και Εσιέν ο Παναθηναϊκός...

Aγώνα δρόμου κάνουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να συγκεντρώσουν τα χρήματα έτσι ώστε να πληρωθούν οι Τοτσέ και Εσιέν που απειλούν τους πράσινους ανοιχτά ακόμη και με αφαίρεση βαθμών. Ποιος είναι το ακριβές ποσό που πρέπει να καταβληθεί στους δύο παίκτες.

Αναζητά εναγωνίως χρήματα για τους Τοτσέ και Εσιέν ο Παναθηναϊκός...

Σε ανοιχτή επικοινωνία με το νομικό γραφείο που εκπροσωπεί τους Εσιέν και Τοτσέ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr που έκανε λόγο για την απειλή να χάσει βαθμούς η ομάδα αν τυχόν οι δύο παίκτες προχωρούσαν σε επίσημη καταγγελία.

Συγκεκριμένα έγιναν δύο επαφές κατά τις οποίε κατέστη σαφές ότι οι πράσινοι χρωστούν ένα υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου για τον Εσιέν ενώ οφείλουν να πληρώσουν τη Δευτέρα τις δόσεις Νοεμβρίου για αμφοτέρους. Το συνολικό ποσό των δόσεων είναι 63.000 ευρώ.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός δεν έχει τα απαιτούμενα χρήματα για να πληρώσει κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει μέσα στο Σαββατοκύριακο με αγώνα δρόμου.

Εξάλλου, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σημείωναν σχετικά το απόγευμα της Παρασκευής πως "συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σε συνεργασία με τα εμπλεκομενα μερη, προκειμένου να διευθετησουμε όλα τα θέματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK