"Αντάλλαγμα" ελευθερίας για να μην κάνει προσφυγή ο Κουλιμπαλί!

Η αποκάλυψη των Γάλλων για την ειδική συμφωνία του διεθνούς Μαλέζου μπακ με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μην κινηθεί δικαστικά εναντίον των "πράσινων". Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει ζητήσει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες απ’ τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού να μην τον υπολογίζουν στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, προκειμένου να μην ρισκάρει κάποιον τραυματισμό εν όψει της αναζήτησης νέας ποδοσφαιρικής "στέγης" το προσεχές καλοκαίρι.

Κάτι που εν πολλοίς είχε επιβεβαιώσει και ο 49χρονος τεχνικός στην τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει στη NOVA, τονίζοντας πως είναι προτιμότερο να είναι ξεκάθαρος απ’ την αρχή κάποιος παίκτης μαζί του, παρά να παίζει, αλλά να μην είναι "εκεί" πνευματικά.

Το μεσημέρι της Τρίτης (1/5) τα γαλλικά ΜΜΕ, πρόσθεσαν ακόμη μία πτυχή της σχέσης του διεθνούς Μαλέζου μπακ με τον Παναθηναϊκό επισημαίνοντας πως ο ίδιος έχει κάνει μία ιδιότυπη συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου.

Σύμφωνα λοιπόν με το FootMercato, ο "Κούλι" έχει πάρει άδεια από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δίχως οικονομικά ανταλλάγματα (!) από τους "πράσινους". Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η "ειδική άδεια" προς τον Κουλιμπαλί, ισχύει μέχρι τις 20 Ιουλίου 2018. Εάν λοιπόν βρει ως τότε ομάδα, θα αποχωρήσει απ’ τους "πράσινους" δίχως οικονομική αποζημίωση και δίχως να έχει κάποιο όφελος απ’ όλο αυτό ο Παναθηναϊκός!

Μάλιστα, η συνέχεια του "εγχώριου" ρεπορτάζ αναφέρει πως οι διοικούντες την "πράσινη" ΠΑΕ έδωσαν τη συγκεκριμένη άδεια προς τον Κουλιμπαλί, με "αντάλλαγμα" τη δέσμευσή του να μην κάνει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού (έχει δικαίωμα να το πράξει, όπως κι όλοι οι άλλοι παίκτες λόγω των οφειλών).

News 24/7

24MEDIA NETWORK