Άντερλεχτ, ειδάλλως… Νότιγχαμ ο Χουλτ!

Τα δεδομένα γύρω απ’ τον επόμενο σταθμό του Σουηδού μπακ, οι συζητήσεις των "πράσινων" με το Βέλγιο, η πρόταση της αγγλικής ομάδας και το πρώτο "ΟΚ" του μεγαλομετόχου του ΠΑΟ.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
hult EUROKINISSI

Η εξέλιξη των συζητήσεων του Παναθηναϊκού με την Άντερλεχτ, θα κρίνει και το κατά πόσο ο Νίκλας Χουλτ θα μπει στο αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες ή η πτήση του θα… στρίψει προς Αγγλία μεριά και δη τη Νότιγχαμ.

Από τις 8 Ιανουαρίου, όταν ο Σουηδός μπακ επέλεξε να πάρει… πάνω του την υπόθεση (κι άφησε στο… περίμενε τον ατζέντη του Μάρτιν Νταλίν), "παγώνοντας" για λίγες ημέρες το θέμα της προσφυγής του, προκειμένου να βρεθεί μία συμβιβαστική, εξωδικαστική λύση με τους "πράσινους" και να πωληθεί, για να πάρει έστω ένα μικρό ποσό ο Παναθηναϊκός, οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" επαναδραστηριοποιήθηλαν στην αγορά για να βρουν "αγοραστή".

Εχοντας ήδη στα χέρια τους την πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ, που αν μη τι άλλο έχει συγκεκριμένες "ιδιαιτερότητες", καθότι πρόκειται για ομάδα ιδιοκτησίας Μαρινάκη και είναι πολύ λογικό να προκαλέσει πάμπολλες "αντιδράσεις".

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Χουλτ, πέρα απ’ την αγγλική ομάδα, ήρθε από το Βέλγιο και δη απ’ την Άντερλεχτ που είχε "ψάξει" και πριν από ένα μήνα την περίπτωσή του και δευτερευόντως από τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις εδώ και λίγες ημέρες με τους "μοβ" κι εντός της Πέμπτης (18/1) περιμένει πως θα έχει πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα πλέον για το αν μπορεί να γίνει η μεταγραφή του. Σε αντίθετη περίπτωση, η Νότιγχαμ -που έχει ήδη ανεβάσει την προσφορά της στις 400.000 ευρώ κι έχει το πρώτο "ΟΚ" του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού- θα γίνει πλέον το πρώτο φαβορί. Με ότι αυτό συνεπάγεται…

News 24/7

24MEDIA NETWORK