Αντρέ Τσάβες τα... καλύτερα

Ο Αργεντινός "γκολεαδόρ" είπε το μεγάλο "ναι" στον Παναθηναϊκό και το Contra.gr παρουσιάζει μέσα από βίντεο γιατί θα... αναστατώσει την Λεωφόρο και θα βάζει δύσκολα στου φαν του Μάρκους Μπεργκ.

Argentina's Boca Juniors' Andres Eliseo Chavez celebrates after scoring against Paraguay's Cerro Porteno at a Copa Sudamericana soccer match in Asuncion, Paraguay, Thursday, Nov. 6. 2014. (AP Photo/Jorge Saenz)
chavez AP

Δεν είναι εύκολο πράγματα να σε αγαπήσει το απαιτητικό κοινό της Μπόκα Τζούνιορς. Το εύκολο είναι να τους αγαπήσεις εσύ. Στην περίπτωση του Τσάβες συνέβησαν και τα δυο ταυτόχρονα, όμως στα 26 του χρόνια δεν θα μπορούσε να πει "όχι" σε μία πρόταση από την Ευρώπη.

Αυτός είναι και ο δρόμος άλλωστε για να ανοίξει τα φτερά του και, γιατί όχι, να πάρει μία ακόμα μεγαλύτερη μεταγραφή στο μέλλον. Ο Τσάβες δεν είναι ούτε ιδιαίτερα γρήγορος, ούτε αρκετά τεχνίτης παίκτης. Έχει όμως αυτό που... έχασε ο Παναθηναϊκός. Το γκολ.

Παίκτης της μίας επαφής, όταν βρεθεί σε θέση κρούσης θα εκτελέσει και με τα δυο πόδια, ενώ παρά το ύψος του δεν έχει σκοράρει πολλά τέρματα με το κεφάλι.

Ας δούμε όμως μέσα από βίντεο ποιος είναι ο Αντρέ Τσάβες:





News 24/7

24MEDIA NETWORK