Απάντησε στην ΕΠΟ ο Παναθηναϊκός: "Ουδείς υπεράνω Συντάγματος και νόμων"

Με νέα ανακοίνωσή του στην οποία χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς, ο Παναθηναϊκός απάντησε στην ΕΠΟ, κάνοντας επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά και σε εκείνον της Super League.

Το πινγκ-πονγκ ανακοινώσεων Παναθηναϊκού και ΕΠΟ συνεχίζεται. Με νέα ανακοίνωσή του, το "τριφύλλι" επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς τόσο στον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη όσο και σε εκείνον της Super League, κάνοντας λόγο για "συνέχιση σκανδαλωδών συμπεριφορών".

H ανακοίνωση

"Σήμερα όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι έγιναν σοφότεροι.

Έμαθαν ότι ο τρις κακουργηματικά κατηγορούμενος πρόεδρος της ΕΠΟ ζητάει από τον υπόδικο για χειραγώγηση αγώνων πρόεδρο της Super League να δράσει κατά του Παναθηναϊκού που επιδιώκει ισονομία και σε καμία περίπτωση ευνοϊκή μεταχείριση.

Οφείλει να γνωρίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ ότι ουδείς είναι υπεράνω του ελληνικού Συντάγματος και των νόμων. Ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμη δυνατότητα που του δίνεται για την προάσπιση των συμφερόντων του.

Η πρεμούρα του προέδρου της ΕΠΟ να αξιώσει με τη σημερινή της επιστολή από τη Super League τη λήψη μέτρων εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προεξοφλεί τη συνέχιση σκανδαλωδών συμπεριφορών και τον εξαναγκασμό του να αμυνθεί με κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να διαφυλάξει την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην αντεπίθεση η ΕΠΟ: "Τιμωρήστε τον Παναθηναϊκό"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ζητήσαμε την αλλαγή στον ορισμό Αρετόπουλου"