Απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για ξένους διαιτητές η ΕΠΟ

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΕΠΟ στο αίτημα του Παναθηναϊκού για ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (21/11).

Απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για ξένους διαιτητές η ΕΠΟ

Με Έλληνες διαιτητές θα διεξαχθεί το ντέρμπι "αιωνίων" το Σάββατο (21/11), καθώς η ΕΠΟ απέρριψε και επίσημα το αίτημα του Παναθηναϊκού για ορισμό ξένου διαιτητή.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έστειλε απαντητική επιστολή στους "πράσινους" στην οποία τονίζεται το εξής: "Ο ορισμός ξένου διαιτητή δεν προβλέπεται από κανένα κανονισμό της Ομοσπονδίας και ως εκ τούτου δεν τίθεται κανέναν θέμα για την ΕΠΟ" .

Συμπληρώνεται πως "δεν μπορούμε από τη στιγμή που έχουμε επτά διεθνείς διαιτητές να ζητήσουμε από άλλη ομοσπονδία να μας δώσει διαιτητή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξένους διαιτητές ζήτησε ο Παναθηναϊκός, αρνείται η ΕΠΟ

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ