Aπό τα VIP αλλά... σιωπηλός ο Πιεμπονγκσάντ!

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έφτασε στην Αθήνα όμως δεν μας έκανε... σοφότερους αφού απέφυγε τις δηλώσεις και οδηγήθηκε σε ξενοδοχείο, ενόψει του ραντεβού του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Aπό τα VIP αλλά... σιωπηλός ο Πιεμπονγκσάντ!

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είναι εδώ! Στις 19:20 πάτησε το πόδι του σε ελληνικό έδαφος όταν και προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το αεροπλάνο που τον μετέφερε και όλοι από εδώ και πέρα αναμένουν τι θα βγάλουν οι συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Οι ρεπόρτερς που περίμεναν πάντως στο αεροδρόμιο για να έχουν κάποια δήλωσή του δεν... ευτύχησαν, με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία να βγαίνει από τα VIP και να ξεκαθαρίζει πως δεν θα κάνει δηλώσεις.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο νομικός του συνεργάτης, κ.Παχατουρίδης, με την πλευρά του Ταϊλανδού να κρατάει χαμηλούς τόνους μέχρι να προχωρήσουν οι επαφές. Δεν αποκλείεται μάλιστα το βράδυ να έχει δείπνο με τον Γιάννη Αλαφούζο για να μπει στην τελική ευθεία το πλάνο του για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να έχει σημαίνοντα ρόλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK