Από την Αθήνα στο Όστερμπεκ ο Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ θα ολοκληρώσει τον κύκλο των ιατρικών εξετάσεων, κατόπιν θα υπογράψει το συμβόλαιό του, και την Τρίτη θα "πετάξει" για το Όστερμπεκ.

Από την Αθήνα στο Όστερμπεκ ο Σάντσεθ
Σάντσεθ Παναθηναϊκός

Την Τρίτη θα ταξιδέψει στην Ολλανδία ο Σέρχιο Σάντσεθ προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και ν' αρχίσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο Καταλανός στόπερ, που ήρθε τη Δευτέρα στην Αθήνα, βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ, συζήτησε κάποιες μικρές λεπτομέρειες του συμβολαίου του, κυρίως σε ό,τι είχε να κάνει με τα μπόνους επίτευξης ομαδικών και ατομικών στόχων, και έφυγε για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο 29χρονος άσος θα ολοκληρώσει τα τεστ και, εφόσον όλα κυλήσουν χωρίς προβλήματα, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Μένει να διευκρινιστεί αν αυτό θα είναι διάρκειας τριών ή τεσσάρων ετών.

Ο Σάντσεθ έχει προγραμματιστεί να ταξιδέψει την Τρίτη το απόγευμα για το Όστερμπεκ, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Λεωνίδα Βόκολο και την Τετάρτη θα κάνει λογικά την πρώτη προπόνησή του υπό τον Γιάννη Αναστασίου. Είναι επιθυμία του προπονητή του "τριφυλλιού" να τον έχει άμεσα στη διάθεσή του προκειμένου να δουλέψει με την υπόλοιπη ομάδα για το πρώτο παιχνίδι του γ' προκριματικού γύρου του Champions League.

Προετοιμασίας συνέχεια

Στα της προετοιμασίας που συνεχίσει το απόγευμα, το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα και άσκηση "πέντε εναντίον δυο", πριν από παιχνίδι διαγωνισμού στο οποίο οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυάδες και προσπαθούσαν να πετύχουν τρία γκολ.

Ο Κλωναρίδης έκανε θεραπεία, ο Νάνο προπονήθηκε ατομικά, Εσιέν και Στιλ συνέχισαν τα προγράμματά τους, ενώ ο Πέτριτς έκανε αποφόρτιση.

Την Τρίτη υπάρχει μόνο πρωινή προπόνηση λόγω του απογευματινού φιλικού με την Μπριζ,.

Από την Αθήνα στο Όστερμπεκ ο Σάντσεθ
Παναθηναϊκός προετοιμασία INTIME SPORTS

Διαβάστε ακόμη:

Στην Αθήνα ο Σάντσεθ για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK