Από τον Παναθηναϊκό αρχηγός στην Άλκμααρ

Η Άλκμααρ ανακοίνωσε την τετάρτη την υπογραφή συμβολαίου με τον Παντελή Χατζηδιάκο, έως το καλοκαίρι του 2017.

Από τον Παναθηναϊκό αρχηγός στην Άλκμααρ

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός, με Έλληνα πατέρα και Ολλανδή μητέρα, είναι αρχηγός της ομάδας της Άλκμααρ Κ19, ενώ έχει αγωνιστεί και στην εθνική ομάδα Νέων της Ολλανδίας.

Ο Χατζηδιάκος ξεκίνησε από την ποδοσφαιρική Ακαδημία του Παναθηναϊκού και στα 15 του χρόνια μετακόμισε οικογενειακώς στην Ολλανδία και εντάχθηκε στην ομάδα της "πόλης του τυριού".

"Για μένα ήταν πάντα όνειρο να παίξω ποδόσφαιρο στην Ολλανδία", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της 'Αλκμααρ και συνέχισε: "Ήταν μία πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα, όταν αγωνίστηκα για πρώτη φορά με τη φανέλα της Άλκμααρ και αυτό το συμβόλαιο ήταν η ανταμοιβή για την καθημερινή μου προσπάθεια και βέβαια τη συμμετοχή μου στη μίνι προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Πορτογαλία. Από μένα εξαρτάται πλέον, το πόσο σύντομα θα αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ".

"Ο Χατζηδιάκος είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και ακουμπάμε με εμπιστοσύνη πάνω του", δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Άλκμααρ Έρνι Στιούαρτ και κατέληξε: "Ήταν με την πρώτη ομάδα στην Πορτογαλία, είναι δεξιοπόδαρος και πολύ δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες. Έχει ηγετικά χαρακτηριστικά και εξαρτάται από τον ίδιο να κάνει το βήμα στην πρώτη ομάδα, όπως τόσοι ακόμη παίκτες από τα τμήματα υποδομής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK