Αποκάλυψη: Μπαίνει "γερά" με μεγάλο ποσό η Τζένοα

Το Contra.gr επιστρέφει με νεότερο ρεπορτάζ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και την ιταλική ομάδα που έχει προσεγγίσει με συγκεκριμένα νούμερα και ποσοστά τους "πράσινους" για να τον κάνει δικό της. Πόσα προσφέρει, ποιος κάνει το "προξενιό" και ο χρονικός ορίζοντας ενός πιθανό ντιλ.

Αποκάλυψη: Μπαίνει "γερά" με μεγάλο ποσό η Τζένοα
kourbelis EUROKINISSI

Η Άιντραχτ -όπως αποκάλυψε τις προηγούμενες ημέρες το Contra.gr- όχι μόνο έχει τον Δημήτρη Κουρμπέλη στο "μικροσκόπιό" της, αλλά στέλνει το Σάββατο (13/1) τον chief scout της ομάδας για να τον "τσεκάρει" στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Η Αταλάντα τον παρακολούθησε ήδη στη ρεβάνς με τη Λαμία και έχει το όνομά του σημειωμένο στη μεταγραφική της λίστα.

Οι νεότερες πληροφορίες του Contra.gr εντούτοις, αναφέρουν πως άλλη είναι η ομάδα που έχει κάνει ήδη την επίσημη κίνησή της για την απόκτηση του 24χρονου μεσοαμυντικού και μάλιστα με συγκεκριμένα νούμερα. Ο λόγος για ένα άλλο ιταλικό κλαμπ, την Τζένοα η οποία -όπως επισημαίνουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές απ' την Ιταλία- έχει ήδη προσεγγίσει επίσημα τον Παναθηναϊκό, προσφέροντας το ποσό των 2 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον "πράσινο" κάπτεν!

Ο σύλλογος της Γένοβας έχει πολύ καλές σχέσεις με το "τριφύλλι" (και) απ' τον καλοκαιρινό δανεισμό του Οσκαρ Χίλιεμαρκ, ενώ αντίστοιχα πολύ καλή σχέση έχει και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Μάριο Ντονατέλι, με τον (άτυπο) τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Ντίνο Διαμαντόπουλο.

Ο Κουρμπέλης προτάθηκε στη Τζένοα πριν από περίπου 10 μέρες απ' τον (νέο) ατζέντη του, Αντώνη Αποστολόπουλο (με το που έκλεισαν ουσιαστικά το μεταξύ τους deal συνεργασίας), μαζί με τις Σαμπντόρια, Μπολόνια και Αταλάντα, όπου ο Έλληνας μάνατζερ έχει πολύ καλές άκρες και "περάσματα". Οι Γενοβέζοι ωστόσο, έδειξαν διάθεση να το προχωρήσουν παρακάτω, συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία που ήθελαν κι αποφάσισαν να κάνουν την κίνησή τους για τον "Κούρμπε", στον οποίο βλέπουν μία καλή επένδυση κι έναν παίκτη "έτοιμο" για να μπει και να παίξει.

Τα λεφτά που προσφέρει ο σύλλογος της Serie A είναι 2 εκατ. ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ δεν αποκλείεται, εφόσον "τρέξει" το όλο θέμα σε επίπεδο τελικών επαφών, να "μπει" σε ένα τελικό deal και η "κάλυψη" απ' τους Ιταλούς (και) του υπολοίπου συμβολαίου του Χίλιεμαρκ ως το φινάλε της σεζόν (ο Παναθηναϊκός πληρώνει τις 300.000 απ' τις 850.000 ευρώ του συμβολαίου του Σουηδού). Στο όλο θέμα, υπάρχει βεβαίως και το ποσοστό μεταπώλησης 25% που έχει κρατήσει ο Αστέρας Τρίπολης απ' την περσινή μεταγραφή του στο "τριφύλλι", αν κι επ' αυτού γίνονται διάφορες "ζυμώσεις".

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας το θέμα της μεταγραφής του "Κούρμπε" θα μπει πλέον στην τελική του ευθεία (κάτι για το οποίο είναι ενήμερος και ο Ουζουνίδης), ενώ είναι πολύ πιθανό, το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, να είναι και το τελευταίο που θα φορέσει ο Αρκάς μεσοαμυντικός τη φανέλα του "τριφυλλιού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK