Αποκλειστικό: Συμφωνία ΠΑΟ με Μολέδο!

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τον Βραζιλιάνο στόπερ για μονοετή επέκταση του συμβολαίου του. Πότε θα «ενεργοποιηθεί» το νέο συμφωνητικό και η προοπτική της ρήτρας. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Αποκλειστικό: Συμφωνία ΠΑΟ με Μολέδο!

Το πρώτο βασικό βήμα για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να γίνει κατά τη σύσκεψη κορυφής που θα έχουν έως την Τρίτη (9/5) οι Γιάννης Αλαφούζος, Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης, ωστόσο οι «εσωτερικές» κινήσεις του «τριφυλλιού» έχουν ήδη ξεκινήσει! Με πρώτη, τη διατήρηση στο «πράσινο» ρόστερ, ενός εκ των «βράχων» της ομάδας: του Ροντρίγο Μολέδο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Contra.gr απ’ τη Βραζιλία, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν έρθει πλέον σε καταρχήν συμφωνία με την πλευρά του 29χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού, για μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους. Με απλά λόγια απ’ το καλοκαίρι του 2018, που έληγε το τρέχον συμβόλαιο του Μολέδο, θα υπογραφεί νέα συνεργασία έως τον Ιούλιο του ’19.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα τονίζουν πως κατά τις επαφές που είχε ο Λυμπερόπουλος με τον μάνατζερ του παίκτη το τελευταίο διάστημα, κρατώντας το όλο ζήτημα μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας, υπήρξε συμφωνία και στο οικονομικό σκέλος. Με τον Βραζιλιάνο να λαμβάνει μαζί με το νέο του συμβόλαιο και μια σημαντική (αλλά πάντα εντός των οικονομικών ορίων που έχουν χαραχθεί) αύξηση στις απολαβές του, που θα προσεγγίζουν πλέον συνολικά τις 500.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους!

Το όλο ζήτημα φαίνεται πως είναι πλέον ένα τελειωμένο και όπως τονίζεται απ’ τη Βραζιλία, ο παίκτης και οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν υπογράψει ήδη και ένα δεσμευτικό προσύμφωνο πάνω στο νέο συμβόλαιο. Το οποίο (για νομικούς λόγους), θα «ενεργοποιηθεί» μετά την 1η Ιουλίου, όταν θα… ξανανοίξει η μεταγραφική περίοδος, επειδή πρόκειται για επέκταση συνεργασίας και ουσιαστικά για νέο συμβόλαιο. Κάτι αντίστοιχο, με αυτό που είχε γίνει και τον περασμένο Γενάρη με τον Μπεργκ, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» απ’ τον Δεκέμβριο.

Μια έτερη παράμετρος, στο θέμα της επέκτασης του Μολέδο, έχει να κάνει και με το πολύ πιθανό ενδεχόμενο να μπει στο συμβόλαιο και υψηλό buy out, όπως ζητήθηκε τουλάχιστον απ’ την πλευρά του παίκτη. Για ένα ποσό που θα φτάνει τα 4 με 5 εκατ. ευρώ και θα αφορά αποκλειστικά ομάδες του εξωτερικού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK