Αποστολή με Εσιέν για τον Παναθηναϊκό

Ο Μικαέλ Εσιέν συμμετέχει για πρώτη φορά σε επίσημη δραστηριότητα του Παναθηναϊκού μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε μέσα στο καλοκαίρι.

Αποστολή με Εσιέν για τον Παναθηναϊκό
Εσιέν Παναθηναϊκός αποστολή Παναιτωλικός

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το δευτεριάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα της Super League με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο συμμετέχει ο Μικαέλ Εσιέν. Ο Γκανέζος αστέρας επιλέχθηκε από τον Γιάννη Αναστασίου στην 20άδα του "τριφυλλιού" και, παρόλο που δεν είναι στο 100%, θ' ακολουθήσει την αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.

Στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού δεν έλαβαν μέρος ο Κλωναρίδης και ο Κότσαρης, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Βέμερ, που υποβλήθηκε σε θεραπεία, και ο Λουντ λόγω της γνωστής περιπέτειάς του από το πρώτο ματς με την Καμπάλα.

Το πρόγραμμα των "πρασίνων" περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα.

Η αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Εσιέν και Καλτσάς.

Μάρκους Μπεργκ και Νίκος Καρέλης είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι για να κερδίσουν τον τίτλο του αρχισκόρερ του "τριφυλλιού" στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Σουηδός προσφέρεται στο 1.33, την ίδια στιγμή που ο Έλληνας πληρώνει 5.50.

News 24/7

24MEDIA NETWORK