Αποσύρει την προσφυγή ο Χουλτ!

Η νέα επικοινωνία του ΠΑΟ με την πλευρά του Σουηδού μπακ το μεσημέρι της Παρασκευής, η κατάθεση των 87.500 ευρώ της δόσης Μαΐου και η αποστολή του καταθετηρίου που θα «τελειώσει» μια και καλή το θέμα. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
hult EUROKINISSI SPORTS

Ο μίνι… συναγερμός που υπήρξε από το πρωί της Τρίτης (27/6) στον Παναθηναϊκό μετά την κατάθεση προσφυγής απ’ την πλευρά του Νίκλας Χουλτ, καταπώς φαίνεται τελειώνει και το θέμα που προέκυψε με τον Σουηδό μπακ οδεύει προς εκτόνωση…

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν επικοινωνία το μεσημέρι της Παρασκευής (30/6) με τον δικηγόρο του 27χρονου άσου, Γιώργο Ζελελίδη, όπου τον ενημέρωσαν πως η οφειλόμενη δόση Μαΐου, ύψους 87.500 ευρώ, κατατέθηκε το πρωί στον τραπεζικό λογαριασμό του Χουλτ. Την περασμένη Παρασκευή (23/6) δε, οι «πράσινοι» είχαν πληρώσει στον Σκανδιναβό αμυντικό (όπως και σε όλη την υπόλοιπη ομάδα) και το υπόλοιπο 80% της δόσης Φεβρουαρίου (70.000 ευρώ) κι ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός στην παρούσα φάση έχει πλήρως τακτοποιημένες όλες τις οικονομικές εκκρεμότητές του απέναντι στον Χουλτ.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» συμπλήρωσαν προς τον δικηγόρο του Σουηδού μπακ πως μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής θα έχουν αποστείλει και το καταθετήριο των 87.500 ευρώ, ούτως ώστε να επιβεβαιώσουν και τυπικά το γεγονός πως τα χρήματα πληρώθηκαν. Από εκεί και πέρα, όπως τόνισε προς τοContra.grη πλευρά του Χουλτ, με το που λάβει στα χέρια του ο δικηγόρος το «πράσινο» καταθετήριο, αυτομάτως έχει εντολή απ’ τον πελάτη του να αποσυρθεί η προσφυγή που έκανε ο παίκτης κατά του Παναθηναϊκού την περασμένη Τρίτη. Ακόμη κι αν τα χρήματα αργήσουν να «φανούν» για 2-3 μέρες στο λογαριασμό του, όπως είχε γίνει στην προηγούμενη πληρωμή.

Η όλη κατάσταση δείχνει πλέον να ηρεμεί κι αυτό -αν μη τι άλλο- είναι σημαντικό για την ψυχολογία και του ίδιου του Χουλτ, ο οποίος είναι αλήθεια πως απ’ την Τετάρτη (28/6), όταν κι εντάχθηκε στο προπονητικό καμπ του Παναθηναϊκού, δεν έδειχνε και στα… καλύτερά του, όντας επηρεασμένος απ’ τη μίνι διαμάχη των τελευταίων ημερών. Όπως επαναλάμβανε κι ο ίδιος προς τους συμπαίκτες του, η κίνησή του προχώρησε με επιμονή ΚΑΙ του μάνατζέρ του Μάρτιν Νταλίν και έγινε απ’ την πλευρά του, καθαρά για να διασφαλίσει τα χρήματά του και όχι για να διεκδικήσει έναν άλλο τρόπο «ελευθερίας» απ’ τον Παναθηναϊκό.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Χουλτ είναι αρκετά «πεσμένος» και πιεσμένος με όσα έγιναν. Κι επ’ αυτού είναι πολύ πιθανό να κάνει μια κουβέντα μαζί του εντός των ημερών και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, για να αφήσει οριστικά πίσω του το θέμα και να αφοσιωθεί απόλυτα στην προετοιμασία της ομάδας…

News 24/7

24MEDIA NETWORK