Αποχαιρέτισε ο Νταμπίζας

Το "Γεώργιος Καλαφάτης" επισκέφτηκε την Πέμπτη 20/11 ο Νίκος Νταμπίζας, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Αποχαιρέτισε ο Νταμπίζας
INTIME SPORTS

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής μίλησε σε όλους τους παίκτες, τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες τους.

Διαρκώς δίπλα του ήταν ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Γιάννης Αναστασίου, με τους οποίους συνεργάστηκε από τον Μάιο του 2013 μέχρι πριν λίγες ημέρες.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Δέθηκα με την ομάδα. Περάσαμε δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες καταστάσεις. Θα είμαι πάντα δίπλα σας και πιστεύω πως μπορείτε να οδηγήσετε την ομάδα στην υλοποίηση των στόχων της" είπε αρχικά ο Νταμπίζας.

Στη συνέχεια ο τέως τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού συμπλήρωσε: "Μην ασχολείστε και μην δίνετε σημασία στα όσα λέγονται για το αν έκανα σωστά την δουλειά μου. Εμένα με ενδιαφέρει η άποψη όσων είναι μέσα στην ομάδα και όχι από έξω. Να ξέρετε ότι πάντα προσπαθούσα να περάσω ότι ο καθένας μας είναι κάτω από το κλαμπ γιατί αυτό πιστεύω πως είναι το σωστό".

Μετά την ομιλία του και αφού αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους εργαζόμενους στο προπονητικό κέντρο, είχε 10λεπτη συνομιλία με τον Λεωνίδα Βόκολο στα γραφεία του συλλόγου στο Κορωπί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK