Αποχή Παναθηναϊκού στη συζήτηση για τα τηλεοπτικά

Βαθαίνει το "ρήγμα" μεταξύ Παναθηναϊκού και Super League με φόντο την ανανέωση του τηλεοπτικού συμβολαίου του πρωταθλήματος.

Αποχή Παναθηναϊκού στη συζήτηση για τα τηλεοπτικά
INTIME SPORTS

Οι "πράσινοι" απέχουν από τη συζήτηση μεταξύ μιας επιτροπής από ΠΑΕ της κατηγορίας με το συνδρομητικό κανάλι "Nova" και αφορά στη νέα συνεργασία για τη διετία 2017-2019.

Η αρχική συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (19/03), ωστόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αρνήθηκαν να παραστούν, όπως συνέβη και μία εβδομάδα αργότερα.

Η διοίκηση του συλλόγου έχει επιλέξει την αποχή της από αυτήν την κουβέντα, καθώς η απόσταση με τη Λίγκα και τον πρόεδρό της, Γιώργο Μποροβήλο, έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, μετά και τη στάση του τελευταίου στο επεισόδιο που έλαβε χώρα σε πρόσφατο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, στο οποίο υπήρξε επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου και του Γιώργου Κωνσταντίνου.

Οι "πράσινοι" υποστηρίζουν ότι αρνούνται να παρευρεθούν στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο της λίγκας, με συνέπεια η συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου (με δεδομένη και την αρνητική στάση του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που πιθανότατα θα προβιβαστεί) να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK