Αποχώρησε τραυματίας ο Μπούρμπος

Ο Χρήστος Μπούρμπος αποχώρησε από το απογευματινό πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού, καθώς υπέστη σύσπαση γλουτιαίων, ενώ ο Μεχντί Αμπέντ απουσίαζε με άδεια.

Αποχώρησε τραυματίας ο Μπούρμπος

Με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε και η σημερινή ημέρα (04/11) για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ζέσταμα, συνέχισαν με κατοχή μπάλας, "κορόιδο" και τελειώματα ενώ το ολοκλήρωσαν με παιχνίδια μετάβασης.

Ο Χρήστος Μπούρμπος υπέστη σύσπαση γλουτιαίων και έκανε θεραπεία. Οι Τάσος Λαγός, Βίκτωρ Κλωναρίδης και Ράσμους Τελάντερ έκαναν ατομικό και θεραπεία ενώ ο Μάικλ Εσιέν προπονήθηκε ατομικά και ο Αμπέντ απουσίασε με άδεια, λόγω γαστρεντερίτιδας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν αύριο στις 11 το πρωί.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα