Άρχισε ο προγραμματισμός

Ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός Ευρώπης οριστικά και στην ΠΑΕ άρχισαν τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, με μειωμένο μπάτζετ. Πρώτο μέλημα η ανανέωση του δανεισμού του Σισοκό. Τι γίνεται με όλους τους ξένους ποδοσφαιριστές (14 συνολικά) του τριφυλλιού. Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης έχει το ρεπορτάζ.

Άρχισε ο προγραμματισμός

Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός του Παναθηναϊκού -για πρώτη φορά μετά το 1997- οριστικοποιήθηκε την Κυριακή και πλέον στην ΠΑΕ αρχίζουν τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, με μειωμένο μπάτζετ. Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι η ανανέωση του δανεισμού του Ιμπραήμ Σισοκό για ακόμη ένα χρόνο. Πρόθεση της Βόλφσμπουργκ είναι να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπει σε αυτή τη διαδικασία, οπότε αυτομάτως βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, εκτός αν η γερμανική ομάδα πειστεί τελικά -πράγμα δύσκολο- να δώσει παράταση στον δανεισμό του Ιβοριανού.

Από κει και πέρα, ο Λουτσιάνο Φιγκερόα κερδίζει πόντους για να παραμείνει. Δεν είναι το γκολ στο Καραϊσκάκη, αλλά η συνολική του παρουσία στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να τον κρατήσει με ένα συμβόλαιο μέχρι τις 200.000 ευρώ.

Σίγουροι για παραμονή (αφού έχουν συμβόλαια) είναι οι Ζέκα και Σο, ενώ την πόρτα της εξόδου θα περάσουν οι Καζιγιάμα, Εσπάρθα και Κάιπερ που ήταν δανεικοί.

Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να σπάσει τα συμβόλαια των Φορναρόλι, Βελάσκες και Κουίνσι, ενώ σχετικά με τον Πίντο, αν έρθει μία καλεί πρόταση τότε οι "πράσινοι" δεν θα πουν "όχι".

Τέλος, ο Βιτόλο και ο Τοτσέ έχουν συμβόλαια για ακόμη ένα χρόνο και θα γίνει προσπάθεια για επέκταση της συνεργασίας με μειωμένες, όμως, απολαβές. Σε αντίθετη περίπτωση, οι δύο παίκτες δεν χωρούν στο μπάτζετ της ομάδας. Προβληματίζει ακόμη το "βαρύ" συμβόλαιο του Μπουμσόμνγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK