Αυτά είπαν Δώνης-Παϊρότζ κι ένα πρόσωπο "έκπληξη"

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Γιώργου Δώνη με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλανδός είχε δίπλα του και τρίτο άτομο στο ραντεβού κι αμφότεροι έδειξαν ότι έκαναν... φύλλο και φτερό το βιογραφικό του Έλληνα τεχνικού. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Αυτά είπαν Δώνης-Παϊρότζ κι ένα πρόσωπο "έκπληξη"

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκλήρωσαν το ραντεβού τους Δώνης, Παϊρότζ και Πιτ Πιεμπονγκσάντ (γιος του υποψήφιου επενδυτή του Παναθηναϊκού).

Η τριανδρία δεν αναλώθηκε σε συζητήσεις επί των οικονομικών, αλλά περισσότερο μίλησε για ποδόσφαιρο.

Παϊρότζ και Πιτ ανέλυσαν στον Γιώργο Δώνη το μακροχρόνιο πλάνο τους για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας του μάλιστα ότι τ' όνομά του βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτά που υπολογίζουν καθώς καταστρώνουν τα σχέδια τους.

Αυτά είπαν Δώνης-Παϊρότζ κι ένα πρόσωπο "έκπληξη"

Οι δύο άνδρες έδειξαν ότι έχουν κάνει... φύλλο και φτερό το βιογραφικό του 48χρονου και πως κατέχουν μία δική τους, βαθιά φιλοσοφία για το ποδοσφαίρου. Μάλιστα, του έκαναν συζήτηση για το ασιατικό Champions League και την πορεία του μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης με την Αλ-Χιλάλ. Παϊρότζ και Πιτ Πιεμπονγκσάντ γνωρίζουν καλά τι "παίζει στην Ασία και δεν τους πέρασε καθόλου απαρατήρητο ότι ο Δώνης έφτασε τόσο ψηλά.

Όσον αφορά, τώρα, την οριστικοποίηση της συνεργασίας του Δώνη με τον Παναθηναϊκό, αυτή αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, μια και ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ θα μιλήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με τα οικονομικά.

Αυτά είπαν Δώνης-Παϊρότζ κι ένα πρόσωπο "έκπληξη"

Ο Δώνης μετά το ραντεβού με τον Παϊρότζ αναχώρησε για τη Λάρισα, ενώ παράλληλα συζητάει καθημερινά με τον Νίκο Νταμπίζα τον σχεδιασμό των "πρασίνων", αφού η "δουλειά" για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό δύσκολα θα χαλάσει.

Επισημαίνουμε ότι ο 48χρονος θα δουλέψει στο Κορωπί με την κλασική πεντάδα των συνεργατών του με το πλάνο να ορίζει ως έναρξη της προετοιμασίας την 4η Ιουλίου. Ο Δώνης αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο, με τον δεύτερο χρόνο να συμπεριλαμβάνει υψηλότερες αποδοχές για τον ίδιο όπως και μεγαλύτερο μπάτζετ για ενίσχυση του ρόστερ όπως είχατε διαβάσει στο Contra.gr.

Πρωταρχικός στόχος Δώνη-Νταμπίζα είναι να μπουν οι βάσεις τον πρώτο χρόνο για να μπορέσει στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK