Αυτά προσφέρει ο Παναθηναϊκός για Ιμπάρμπο

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο αποκάλυψε την οικονομική πρόταση του Παναθηναϊκού στην Κάλιαρι για την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού, Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Αυτά προσφέρει ο Παναθηναϊκός για Ιμπάρμπο

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες, αφού αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι διοικούντες το "τριφύλλι" έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Κάλιαρι προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" κι ο Κολομβιανός επιθετικός να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση 1.000.000 ευρώ στην ιταλική ομάδα για δανεισμό του 26χρονου άσου, προτείνοντας παράλληλα οψιόν αγοράς ύψος 6.000.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της Κάλιαρι απάντησαν αρνητικά, αφού φέρεται να ζητούν τουλάχιστον 2.000.000 ευρώ για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Κολομβιανού άσου, με την οψιόν αγοράς να τοποθετείται στα 5.000.000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα επιμείνει, αφού ο Ιμπάρμπο αποτελεί "διακαή πόθο" του Αντρέα Στραματσόνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK