Αυτή είναι η τελική "πράσινη" πρόταση στον Κουτρουμπή!

Η νέα επαφή της Πέμπτης (13/10), η τέταρτη και καταληκτική προσφορά του Παναθηναϊκού στον Γιώργο Κουττρουμπή για νέο συμβόλαιο έως το 2019, ο εκνευρισμός με τις συνεχείς αλλαγές αξιώσεων του μάνατζερ του παίκτη και η παρέμβαση Στραματσόνι .Το Contra.gr έχει το ρεπορτάζ.

Αυτή είναι η τελική "πράσινη" πρόταση στον Κουτρουμπή!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επέκταση συμβολαίου του Γιώργου Κουτρουμπή με τον Παναθηναϊκό εξελίχθηκε σε… σίριαλ, που ξεκίνησε απ’ τον περασμένο Μάιο κι ουδείς είναι σε θέση να απαντήσει ακόμη το αν θα έχει ή όχι happy end. Το σίγουρο είναι πως μετά τη νέα επαφή που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (13/10) ανάμεσα στους «πράσινους» και την πλευρά του παίκτη (και σας αποκαλύπτει το Contra.gr), μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει οριστικά. Είτε έτσι, είτε αλλιώς…

Στον «πράσινο» σχεδιασμό που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε απ’ τον Γιάννη Αλαφούζο να υπάρξει (μεταξύ άλλων) και αναπροσαρμογή των οικονομικών απολαβών του Ελληνα αμυντικού, τον οποίο υπολόγιζε ως βασικό «γρανάζι» στην εφετινή σεζόν. Και να υπάρξει αποκατάσταση της όποιας αδικίας υπήρχε, καθώς ο Κουτρουμπής είναι απ’ τους πλέον χαμηλόμισθους παίκτες του Παναθηναϊκού, ακολουθώντας το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του ’13, στην εποχή του «σκληρού» μνημονίου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ

Ο «Στράμα» μάλιστα ζήτησε να αυξηθούν τα χρήματα του Κουτρουμπή και να φτάσουν στο επίπεδο που βρίσκονται οι απολαβές όλων των υπολοίπων παικτών της ίδιας κλίμακας (Ιβανόφ, Χουλτ κλπ). Ακολούθησε η πρώτη συζήτηση με την πλευρά του παίκτη, σε πολύ καλό κλίμα κι ακόμη μία (πολύ πιο επίσημη) τον Ιούνιο. Η αρχική πρόταση αφορούσε συμβόλαιο ως το 2019 (το οποίο θα αρχίσει να «τρέχει» άμεσα), με απολαβές 180.000 ευρώ συν μπόνους. Η πλευρά του παίκτη ζήτησε να ανέβει λίγο το πάγιο ποσό, οι «πράσινοι» πήγαν στις 220.000 ευρώ συν μπόνους κι άρχισαν να διαφαίνονται τα πρώτα σημεία συμφωνίας…

ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΚΑΙ… ΠΑΓΟΣ

Μετά (και) την προετοιμασία ωστόσο, δεν υπήρξαν υπογραφές, ενώ έπειτα από λίγες εβδομάδες ακολούθησε… γυριστή απ’ τον μάνατζερ του «Κούτρου», ο οποίος αξίωσε και νέα αύξηση. Ξεκινώντας μια διαδικασία με συνεχόμενα… ήξεις-αφίξεις απ’ τον εκπρόσωπο του Ελληνα άσου, ο οποίος -όπως τονιζόταν απ’ πηγές μέσα απ’ τον Παναθηναϊκό- ζητούσε κάθε φορά, σε κάθε επαφή διαφορετικά πράγματα, χωρίς να ξεκαθαρίζει όμως τι θέλει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΛΕΔΟ!

Εδώ και περίπου πέντε εβδομάδες το θέμα είχε παγώσει. Με παρέμβαση του «Στράμα», οι δύο πλευρές κάθισαν εκ νέου να μιλήσουν, με τον Παναθηναϊκό να προτείνει το βράδυ της Τετάρτης (12/10), σε τηλεφωνική επικοινωνία του Ζιλμπέρτο με το μάνατζερ του παίκτη 250.000 ευρώ συν μπόνους. Εκεί ο ατζέντης, θέλοντας να πιέσει για να πάρει ακόμη περισσότερα για τον πελάτη του, αξίωσε χρήματα που ξεπερνούσαν ακόμη και τις απολαβές του Μολέδο (350.000 ευρώ το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου).

Η νέα αναδίπλωση εκνεύρισε απίστευτα τον Ζιλμπέρτο , αφού με βάση τη στρατηγική που είχε οριοθετήσει πλέον η ομάδα απ’ το εφετινό καλοκαίρι στα συμβόλαια των παικτών, για να μην υπάρξουν οι περσινές «αδικίες», δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να δοθούν αυτά τα χρήματα και να διαταραχθεί η ισορροπία μέσα στα αποδυτήρια.

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εντέλει με δεύτερη παρέμβαση του «Στράμα» (που επικοινώνησε και με τον παίκτη), ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την Πέμπτη την ΤΕΛΙΚΗ πρόταση προς την πλευρά του Κουτρουμπή, για συμβόλαιο 280.000 ευρώ συν μπόνους. Αυτή όμως θα είναι η καταληκτική προσφορά, με την πλευρά του παίκτη να καλείται να απαντήσει μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες, έχοντας πλέον τη μπάλα (και τα όποια ρίσκα) αποκλειστικά στα δικά της πόδια…

News 24/7

24MEDIA NETWORK