Στήριξη αλλά και απαιτήσεις από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού

Με ανακοίνωσή της το βράδυ της Παρασκευής, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στήριξε μεν τους Αναστασίου, Βόκολο και Φύσσα, ωστόσο απαίτησε βελτίωση της εικόνας ομάδας. Καταδίκασε τα επεισόδια με προσωπική δήλωση ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στήριξη αλλά και απαιτήσεις από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Αναλυτικά

"Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Καμπάλα.

Στη συνεδρίαση προσκλήθηκαν οι κ.κ. Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος, Γιάννης Αναστασίου για να ενημερώσουν σχετικά τα μέλη του Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού εξέφρασε ομόφωνα την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και το τεχνικό τιμ, αποφάσισε περαιτέρω να συνταχθεί από τους υπεύθυνους της ποδοσφαιρικής ηγεσίας μια έκθεση με τα αίτια για τις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα, καθώς και σχετική εισήγηση για την αντιμετώπιση τους.

Επισημάνθηκε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι η άμεση ανάταξη σε εικόνα και αποτελέσματα, προκειμένου να ανταποκριθεί η ομάδα στις αυξημένες απαιτήσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Είναι επιτακτική ανάγκη όσο και απαίτηση της διοίκησης η βελτίωση της εικόνας της ομάδας και για το λόγο αυτό όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος οφείλουν να καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να επέλθει το καλύτερο αποτέλεσμα".

Στήριξη αλλά και απαιτήσεις από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Μετά από το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του "τριφυλλιού", ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Είναι απολύτως κατανοητή η δυσαρέσκεια και η πικρία του φίλαθλου κόσμου του συλλόγου για την εικόνα της ομάδας και κατ’ επέκταση τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Παρά ταύτα προϋπόθεση για την κατάκτηση των εγχώριων στόχων μας, είναι η ενότητα διοίκησης– ποδοσφαιρικού τμήματος – φιλάθλων.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας για την αμέριστη συμπαράστασή της και να δείξουμε τη δέουσα αποφασιστικότητα για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος. Παράλληλα, όμως, οφείλουμε να καταδικάσουμε τις πειθαρχικώς ελεγκτέες συμπεριφορές μερίδας φιλάθλων στο χθεσινό αγώνα.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με τη σταθερή και αποδεδειγμένη αρχή της ΠΑΕ να δίνει τους αγώνες της -εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων- μέσα από το ισχύον εγχώριο και ευρωπαϊκό πλαίσιο κανόνων ποδοσφαίρου".

Διαβάστε ακόμη

Αναστασίου: "Το να ζητούμε συγγνώμη είναι το τελευταίο"

Προπηλακισμοί μετά το τέλος του Παναθηναϊκός - Καμπάλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK