"Πράσινος" ο Αλφάρο!

Η μεταγραφή για την οποία φόρτσαραν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον Παναθηναϊκό είναι τελικά ο Αλεχάντρο Αλφάρο.

"Πράσινος" ο Αλφάρο!

Με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό υπάρχει προφορική συμφωνία, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ανταλλάσσονται τα απαραίτητα έγγραφα και ο παίκτης αναχωρεί για την Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί στις προπονήσεις του "τριφυλλιού".

Ο Αλφάρο ήταν ξεκάθαρα το τελευταίο δεκαπενθήμερο ο βασικός στόχος των "πρασίνων", ωστόσο το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια για το ενδεχόμενο επιστροφής του Αμπέντ, στη λογική ότι ήταν ένας παίκτης που γνώριζε πολύ καλά την ομάδα και η μεταγραφή δεν θα είχε παρά μηδενικό ρίσκο.

"Πράσινος" ο Αλφάρο!

Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο Παναθηναϊκός έκανε μία τελευταία προσπάθεια προσέγγισης της Νιουκάστλ, προκειμένου να αποσαφηνίσει το τοπίο για τον Γαλλοαλγερινό μέσο, ωστόσο η μεγάλη καθυστέρηση με την οποία ανταποκρίνονταν οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου, έπεισε τους επικεφαλής του μεταγραφικού σχεδιασμού ότι εγκυμονούσε τεράστιος κίνδυνος εγκλωβισμού στη συγκεκριμένη υπόθεση και αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελαν περαιτέρω.

Αυτό πάντως που φαίνεται να μέτρησε αρκετά στην απόφαση απόσυρσης, είναι το γεγονός ότι και ο παίκτης παρά την αρχική θέρμη να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, τον τελευταίο καιρό δεν έδειξε να... πολυκαίγεται για Ελλάδα.

Έτσι ο Νίκος Νταμπίζας και το τεχνικό επιτελείο εστίασαν πλέον στον Αλφάρο, όντες πεπεισμένοι ότι ναι μεν θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα γνωριμίας και προσαρμογής στα νέα δεδομένα, αλλά είναι ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Ο Αλφάρο εν δράσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK