Δ.Γιαννακόπουλος: "Όλοι θυμόμαστε τι έγινε όταν τα έβαλαν με τον Παναθηναϊκό"

Προσωπικό κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για βροντερό παρών στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δ.Γιαννακόπουλος: "Όλοι θυμόμαστε τι έγινε όταν τα έβαλαν με τον Παναθηναϊκό"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν περιορίστηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Τετάρτη (16:30) στη Λεωφόρο.

Με προσωπική δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού τμήματος παρενέβη και προσκάλεσε άπαντες να δώσουν το "παρών" στο δρόμο γιατί "θεματοφύλακες θα είμαστε εμείς, ο επώνυμος και ανώνυμος κόσμος του Παναθηναϊκού". Άφησε δε αιχμές για όσους τέθηκαν απέναντι στο "τριφύλλι".

Όλη η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: "Όλοι οι γνήσιοι Παναθηναϊκοί, επώνυμοι και μη, οφείλουμε να βρισκόμαστε την Τετάρτη στο Ειρηνικό συλλαλητήριο, ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι, φυσικοί, αλλά και ηθικοί αυτουργοί να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη... Μέχρι τότε, θεματοφύλακες θα είμαστε εμείς, ο επώνυμος και ανώνυμος κόσμος του Παναθηναϊκού. Και όλοι θυμόμαστε τι έγινε την τελευταία φορά που κάποιος τα έβαλε μαζί του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Συλλαλητήριο την Τετάρτη στη Λεωφόρο

Κάλεσμα και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το συλλαλητήριο

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ