"Δεν ανανεώνει ο Μολέντο και πάει Βραζιλία!"

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για την επέκταση της συνεργασίας τους και βλέπει προς ομάδες της πατρίδας του για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
moledo EUROKINISSI SPORTS

Άσχημα μαντάτα για τον Παναθηναϊκό και στο θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του "revistacolorada.com.br" ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν συμφώνησε με τους "πράσινους" για την ανανέωση της συνεργασίας τους και κοιτάει προς την πατρίδα του για να βρει ομάδα!

Ο μάνατζερ του σκληροτράχηλου αμυντικού Γιλμάρ Βελός επιβεβαίωσε στο βραζιλιάνικο Μέσο ότι ο πελάτης του δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα, ενώ παράλληλα η Ιντερνασιονάλ τον έχει προσεγγίσει για να τον κάνει δικό της στο τέλος της σεζόν που λήγει και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι Παναθηναϊκός και Ιντερνασιονάλ είχαν συμφωνήσει για την παραχώρηση του Μολέντο τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο το deal δεν προχώρησε ποτέ γιατί η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη απαίτησε περισσότερα χρήματα απ' αυτά που είχαν συμφωνηθεί γεγονός που ως συνέπεια είχε οι Βραζιλιάνοι να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους!

Αναφέρεται επίσης ότι ο ατζέντης του αμυντικού και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παρότι είχαν πρόταση από την Μπέσικτας στα χέρια τους προτιμούσαν να πάρουν μεταγραφή στην Ίντερ, πράγμα που δεν συνέβη το καλοκαίρι, αλλά δεν... χάλασε κιόλας γιατί οι συμπατριώτες του Μολέντο δεν τον έβγαλαν ποτέ από τη λίστα τους περιμένοντας να δουν τις εξελίξεις με το συμβόλαιό του στην Ελλάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK