"Δεν φεύγει κανείς, όλοι υπό κρίση!"

O Παναθηναϊκός διέψευσε ιταλικά σενάρια που ήθελαν βασικούς ποδοσφαιριστές να φεύγουν μετά το "διαζύγιο" με τον Αντρέα Στραματσόνι. "Θα επαναξιολογηθούν όλοι από το νέο προπονητή" το μήνυμα της ΠΑΕ. Όλα δείχνουν Ουζουνίδη, αν πάει καλά το ραντεβού με Αλαφούζο...

"Δεν φεύγει κανείς, όλοι υπό κρίση!"

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού είναι ραγδαίες την Πέμπτη, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του Αντρέα Στραματσόνι με τους πράσινους.

Το θέμα του νέου προπονητή είναι πλέον πολύ πιθανό να κλείσει μετά το ραντεβού του Μαρίνου Ουζουνίδη με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης. Αν ο Εβρίτης τεχνικός τα βρει με τον Γιάννη Αλαφούζο τότε θα αναλάβει τα ηνία, μαζί και την ευθύνη να βγάλει τον Παναθηναϊκό από την κρίση.

Η δε σχέση με τον Στραματσόνι μπορεί να μείνει ζωντανή, όπως, άλλωστε, αφήνει να εννοηθεί και η τελευταία παράγραφος της ανακοίνωσης του διαζυγίου. Οχι βέβαια από το πόστο του προπονητή, αλλά από άλλο που αναμένεται να ανακοινωθεί εν καιρώ, αν και εφόσον.

Στον Παναθηναϊκό, επίσης, διέψευδαν κατηγορηματικά τα (ιταλικά) σενάρια που ήθελαν τους Λεντέσμα, Σαμπά και Ιμπάρμπο, παίκτες δηλαδή που συνδέονται με τον Στραματσόνι, να αποτελούν σύντομα παρελθόν.

"Ο νέος προπονητής -έλεγαν- θα αξιολογήσει εκ νέου το ρόστερ, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τον τρόπο που θέλει να δουλέψει". Από 'κει και πέρα, μπορεί αν χρειαστεί να "ελαφρύνει" το ρόστερ έτσι ώστε να καταλήξει στον αριθμό παικτών που θέλει να δουλέψει. Μπορεί, επίσης, να ζητήσει και προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά αυτά θα αποφασιστούν εν καιρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Με απόφαση Αλαφούζου παραιτήθηκε ο Στραματσόνι!
Βονόρτας με ΠΑΟΚ, Ουζουνίδης και... Σίλβα
Οργή Θύρας 13 κατά Αλαφούζου: "Ανάλαβε ευθύνες γι' αυτό το χάλι"
Επίσημο: Τέλος ο Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK