Ποιος επενδυτής; Στηρίζουν Γιαννακόπουλο στις ΗΠΑ

Ο πρόεδρος του "Panatha USA" δήλωσε πλήρη άγνοια μέσω του Contra.gr για τα σενάρια "ενδιαφέροντος" ομογενή επιχειρηματία για τον Παναθηναϊκό και στήριξε... 200% την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
panathinaikos leoforos grasidi EUROKINISSI SPORTS

Πλήρη άγνοια για τις πληροφορίες που προέκυψαν το πρωί της Παρασκευής (23/3) μέσω δημοσιεύματος, περί προχωρημένου "ενδιαφέροντος" Ελληνοαμερικανού επενδυτή για την αγορά της ΠΑΕ, δήλωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Παναθηναϊκού της Νέας Υόρκης "Panatha USA", μέσω του προέδρου του, Βλάση Αναστασίου.

Ο κ. Αναστασίου σε τοποθέτησή του στο Contra.gr, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε τέτοια κίνηση από κανένα μέλος του συνδέσμου (γράφτηκε πως ο "ενδιαφερόμενος" υπήρξε ενεργό μέλος του "Panatha USA"), υπογραμμίζοντας πως θα είχε πλήρη εικόνα αν ίσχυε κάτι τέτοιο. Συμπλήρωσε δε, πως όλος ο "πράσινος" σύνδεσμος της ομογένειας στις ΗΠΑ στηρίζει 200% την προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

"Ως σύνδεσμος δεν έχουμε ιδέα σχετικά με όσα γράφονται. Από το πρωί έχω επικοινωνήσει σχεδόν με όλα τα μέλη μας και κανείς δεν ξέρει τίποτα σχετικά με κάποιον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία που να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ. Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση προς εμάς, δεν γνωρίζω αν γίνεται κάτι εν αγνοία μας... Επειδή στο δημοσίευμα υπάρχει αναφορά στον Σύνδεσμο "Panatha USA", ως πρόεδρός του, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως είμαστε όλοι στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Κρατά ψηλά τη σημαία μας με την ΚΑΕ χρόνια τώρα, όπως έκαναν παλαιότερα ο πατέρας και θείος του.

Είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται πραγματικά να σώσει και το ποδοσφαιρικό τμήμα από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Τον στηρίζουμε 200% και ευχόμαστε οι προσπάθειές του να ευοδωθούν. Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί".

Για το πως σχολιάζει ο ίδιος αυτές τις πληροφορίες, ο κ. Αναστασίου τόνισε πως "...δεν θέλω να πιστέψω πως αυτό βγήκε εκ του πονηρού, ώστε να τορπιλίσει την προσπάθεια του κ. Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ. Θα είναι κρίμα γιατί φαίνεται πως έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία ως σύλλογος να βγούμε από τη δύσκολη θέση".

Όσο για τις επαφές που είχε στο παρελθόν ο σύνδεσμος με τη σημερινή διοίκηση του Παναθηναϊκού; Και σε αυτό ήταν κατηγορηματικός:

"Όταν είχε έρθει εδώ ο κ. Αλαφούζος (σ.σ. Μάιο 2016) κάναμε κάποιες επαφές με ομογενείς επιχειρηματίες ώστε να συνδράμουν στην ΠΑΕ. Πρόκειται για ανθρώπους με μεγάλη οικονομική επιφάνεια μεν, όχι όμως τόση ώστε να μπορούν να σηκώσουν το βάρος του Παναθηναϊκού.

Καμία σχέση με τον κ. Γιαννακόπουλο ή με αντίστοιχης εμβέλειας επιχειρηματίες δηλαδή. Παρά τις διαφωνίες μας με τον κ. Αλαφούζο προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε μόνο και μόνο γιατί είναι στον Παναθηναϊκό. Για εμάς πάνω απ’ όλα είναι ο Παναθηναϊκός!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK