Δεν τα βρίσκουν Παναθηναϊκός και Βύντρα

Άκαρπη απέβη η συνάντηση των διοικούντων της ΠΑΕ με τον δικηγόρο του Λουκά Βύντρα, για τη λύση του συμβολαίου το απόγευμα της Τρίτης. Πρόταση για μείωση των ετήσιων αποδοχών του, φέρεται να κατέθεσε ο διεθνής αμυντικός.

Δεν τα βρίσκουν Παναθηναϊκός και Βύντρα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από τον Παναθηναϊκό, ο διεθνής αμυντικός φέρεται να μην συμφωνεί με τα χρήματα που του προτάθηκε να πάρει ως αποζημίωση, με το ύψος της προκαταβολής και με τον αριθμό των δόσεων μέχρι την πλήρη εξόφληση του.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, διαρρέεται ότι από την πρόταση απουσιάζουν οι εγγυήσεις για την πιστή τήρηση του προτεινόμενου διακανονισμού. Το σίγουρο είναι ότι η διευθέτηση του ζητήματος απέχει πάρα πολύ, αφού ο Παναθηναϊκός και ο Βύντρα δεν έχουν βρει κοινή συνισταμένη. Παρότι η επιθυμία για το διαζύγιο υπάρχει εκατέρωθεν, εντούτοις για να υπογραφεί η λύση του συμβολαίου, θα απαιτηθεί χρόνος.

Παράλληλα, ο Βύντρα φέρεται να τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μάλιστα, φέρεται να πρότεινε ποσοστό μείωσης των ετήσιων αποδοχών του, μικρότερο από το 50% που του είχε προταθεί προ δύο εβδομάδων από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η αντίδραση των ανθρώπων της ΠΑΕ ήταν καταρχήν αρνητική, όμως θα συζητηθεί και στην επόμενη συνάντηση τους στη διάρκεια της εβδομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK