"Δεν θέλω να αφήσω την ομάδα"

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε με τον Ροντρίγο Μολέδο και τον πήρε στη Λιβαδειά -αν και δεν είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί- και θα περιμένει μέχρι το "ζέσταμα", για να δει αν θα χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνο στόπερ, που δείχνει τρομερή "winning mentality".

"Δεν θέλω να αφήσω την ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από το βράδυ της Πέμπτης (8/9), όταν αποφάσισε στην απογευματινή προπόνηση να "προφυλάξει" τον Ροντρίγο Μολέδο, απ’ το δεύτερο μέρος του προγράμματος, ο Αντρέα Στραματσόνι άρχισε να "συμβιβάζεται" με την πολύ πιθανή απουσία του Βραζιλιάνου απ’ την σαββατιάτικη (10/9) πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Και παράλληλα, να προετοιμάζει το αγωνιστικό πλάνο του για την ενδεκάδα και κυρίως τον σχηματισμό στα μετόπισθεν χωρίς το "θηρίο".

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Μολέδο στην προπόνηση της Τετάρτης (8/9), στο σημείο ανάμεσα στο καλάμι και στη γάμπα (με... σουβενίρ ένα μικρό αιμάτωμα), εξακολουθούσε να τον… βασανίζει με ενοχλήσεις και την Παρασκευή (9/0). Ηπιότερες σε σχέση με το πρώτο 48ωρο, αλλά… ενοχλήσεις, ικανές για να τον κρατήσουν εκτός μάχης.

Γι’ αυτό και στην προπόνηση της παραμονής του αγώνα με τους Βοιωτούς, ο 28χρονος στόπερ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τις πιθανότητες να φαντάζουν ελάχιστες.

Ο Μολέδο όμως, έχει δείξει πως είναι μαχητής και ήθελε να εξαντλήσει και τις τελευταίες πιθανότητες παρουσίας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Προς το τέλος του προγράμματος της Παρασκευής δε, είχε ένα σύντομο διάλογο με τον "Στράμα", ζητώντας του να τον πάρει κανονικά στην αποστολή για τη Λιβαδειά. "Δεν θέλω να αφήσω την ομάδα, θέλω να το παλέψω μέχρι την τελευταία στιγμή. Θέλω να δοκιμάσω ξανά το πόδι μου πριν το ματς…" ήταν η ατάκα του Μολέδο, που έδειξε τεράστιο πνεύμα και νοοτροπία νικητή, προς απόλυτη ικανοποίηση του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος αποδέχθηκε το "αίτημα" του παίκτη του…

Ο Μολέδο θα βγει για ζέσταμα μαζί με τους υπόλοιπους έντεκα πριν το ματς με τον Λεβαδειακό και θα κάνει μια σειρά από τεστ σε αλλαγές κατεύθυνσης, άλματα, σπριντ. Αν οι υποχωρήσεις είναι ελάχιστες, είναι πιθανό να γίνει η μεγάλη… ανατροπή. Αυτός που θα λάβει ωστόσο, την τελική απόφαση είναι ΜΟΝΟ ο Στραματσόνι. Και σίγουρα δεν πρόκειται να πάρει το παραμικρό ρίσκο, αν δεν είναι όπως πρέπει το πόδι του Βραζιλιάνου. Διότι δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να τον πιέσει και να κινδυνέψει να τον… χάσει με κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα (και) απ’ τη μεγάλη πρεμιέρα των "πράσινων" στους ομίλους του Europa League, την προσεχή Πέμπτη με τον Αγιαξ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού «βλέπει» στη Λιβαδειά η Τραμπζονσπόρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK