Δεν βγαίνει στο… τηλέφωνο ο Ταυλαρίδης!

Ο ΠΑΟ συμφώνησε με τον Τοτσέ να πληρωθεί αργότερα και κατάφερε να "φρενάρει" λίγο χρονικά εξελίξεις όντας σε ανοικτή διαπραγμάτευση για τις δόσεις των Εσιέν, Λέτο και Τελάντερ, όμως ο Ταυλαρίδης εξακολουθεί να τηρεί "σκληρή" γραμμή και δεν απαντούσε ούτε στις κλήσεις του Κωνσταντίνου.

Δεν βγαίνει στο… τηλέφωνο ο Ταυλαρίδης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σερί διαβουλεύσεων με τους δικηγόρους όλων των περιπτώσεων που «καίνε» στην παρούσα φάση -λόγω δόσεων από προσφυγές και διακανονισμούς- είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης (3/10) τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχουν (απο)μείνει πίσω και παλεύουν με… νύχια και με δόντια για να μην πέσει το «καράβι» που άφησε ακυβέρνητο ο Γιάννης Αλαφούζος στα βράχια.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν επαφές με τους νομικούς εκπροσώπους των Εσιέν, Λέτο, Τελάντερ, Τοτσέ προκειμένου να μπορέσουν να πάνε λίγο πιο πίσω τις πληρωμές των δόσεων που επείγουν και είναι αλήθεια πως υπήρξε μία καλή διαπραγματευτική διάθεση απ’ όλες τις πλευρές. Ακόμη βεβαίως δεν υπάρχουν οριστικές συμφωνίες με όλους, ωστόσο γίνονται συζητήσεις, προκειμένου να υπάρξει ένα πλαίσιο συνεννόησης για να πάρει ο Παναθηναϊκός ένα μικρό, χρονικό «αβάντζο» ως προς τις πληρωμές του.

Με την πλευρά των Εσιέν, Λέτο επί παραδείγματι, έγινε κουβέντα για πολύ ώρα και ειδικά στην περίπτωση του Αργεντινού άσου, υπάρχει διάθεση να δοθεί επιπλέον χρόνος στο «τριφύλλι». Λίγο πιο «σκληρή» είναι επί του παρόντος, η στάση του Εσιέν, όμως επ’ αυτού θα υπάρξει εντός της Τετάρτης (4/10) νέος κύκλος επαφών, προκειμένου να «μαλακώσει». Γενικά πάντως, παρατηρείται μία διάθεση να μην… τραβήξει την «πρίζα», φτάνοντας το θέμα στα άκρα εφόσον μπουν κάποια λεφτά (μέρος της δόσης) στο λογαριασμό του, αν και ειδικά για τον Γκανέζο, περισσότερα θα φανούν στη νέα κουβέντα που θα γίνει.

Αντίστοιχα, θετική διάθεση υπάρχει κι από την πλευρά του Τελάντερ, ο οποίος πρέπει να πληρωθεί την Παρασκευή (6/10), δόση 46.139 ευρώ. Ο δικηγόρος του Δανού (που εκπροσωπεί και τον ατζέντη του Μίκελ Νίλσεν, αλλά και τον ατζέντη του Χουλτ, Μάρτιν Νταλίν που επίσης έχουν κάνει προσφυγές), βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή και διαπραγμάτευση με τους «πράσινους» για τον πελάτη του. Ο δικηγόρος μάλιστα, αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη ή την Παρασκευή, προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην ΠΑΕ και να καταλήξουν σε μία συμφωνία για όλους, εφόσον δοθούν, έστω και μικροποσά «έναντι» των δόσεων, προκειμένου να πάνε λίγο πιο πίσω οι επόμενες πληρωμές.

Απόλυτα δεκτική προς το αίτημα των «πράσινων» ήταν η στάση και του Τοτσέ, ο οποίος συμφώνησε να πληρωθεί αργότερα και η δική του δόση, ύψους 20.000 ευρώ.

Εκεί πάντως που –μέχρι στιγμής- δεν φαίνεται να υπάρχει η παραμικρή διάθεση «υποχώρησης», είναι στην περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη. Ο δικηγόρος του έχει ξεκαθαρίσει τα δεδομένα, έκανε την πρώτη κίνηση προς την ΕΠΟ ζητώντας να ενεργοποιηθεί η ποινή προς τον Παναθηναϊκό και η καταβολή όλου του οφειλόμενου ποσού (97.419,78 ευρώ) απ’ τη στιγμή που δεν πληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα (2/10) η δόση των 30.000 ευρώ και παρά τις επαφές που έγιναν και την Τρίτη, δεν υπήρξε καμία πρόοδος.

Με τον Ελληνα στόπερ μάλιστα, επιχείρησε να επικοινωνήσει πάρα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της Τρίτης (3/10) και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ωστόσο ο «Ταύλα» δεν αποκρίθηκε σε καμία κλήση του και ήταν επί της ουσίας… εξαφανισμένος. Τα πράγματα πλέον αρχίζουν να «ζορίζουν» πολύ για τους «πράσινους» στη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού η πλευρά του παίκτη εξακολουθεί να τηρεί απόλυτα σκληρή στάση, αν και θα γίνει ακόμη μία προσπάθεια εντός της Τετάρτης (4/10) από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, για να μην φτάσει το πράγμα ως την εκδίκαση απ’ το Διαιτητικό και ακολουθήσει ενεργοποίηση της καταγγελίας της ρύθμισης και ποινή «-3» για τους «πράσινους».

News 24/7

24MEDIA NETWORK