Κατσουράνης: "Φεύγω κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές"

"Φεύγω κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές", τονίζει ο Κώστας Κατσουράνης στην δήλωσή του μετά το διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό και ξεκαθαρίζει: "Αφήνω πίσω όλα όσα επιμελώς πλέχτηκαν γύρω από εμένα. Διαβάστε αναλυτικά.

Κατσουράνης: "Φεύγω κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές"

Αναλυτικά η δήλωση Κατσουράνη:

"Ένας σημαντικός κύκλος στην καριέρα μου κλείνει με τη λύση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό.

Φεύγω, κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές και με την πίστη ότι αγωνίστηκα δίνοντας πάντα το μέγιστο δυνατό για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνιστήκαμε μαζί από το 2009 έως σήμερα και φυσικά όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που εργάζονται σκληρά για να διευκολύνουν την καθημερινότητα μας.

Αφήνω πίσω όλα όσα επιμελώς πλέχτηκαν γύρω από εμένα, τις εντυπώσεις που προσπάθησαν να αφήσουν για την αρνητική επιρροή που ασκούσα προς τους συμπαίκτες μου καθώς και ότι προσπαθούσα να δημιουργώ προβλήματα στην τεχνική ηγεσία.

Όσοι βρίσκονται στο σύλλογο γνωρίζουν την αλήθεια. Όσοι επίσης με ξέρουν έστω και λίγο γνωρίζουν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα μου.

Εύχομαι πραγματικά καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και φυσικά ο κόσμος να βρίσκεται πάντα κοντά στους ποδοσφαιριστές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK