Διαμαντόπουλος: "Μας αιφνιδίασε ο Αλαφούζος"

Ο άνθρωπος που τρέχει τις... αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, έδωσε συνέντευξη και πέταξε... φαρμακερές ατάκες για τον Γιάννη Αλαφούζο και το χρέος της ΠΑΕ. "Επιστροφή Τσάβες μόνο αν... ταπεινωθεί μπροστά στην ομάδα και τον Ουζουνίδη", είπε για τον Αργεντινό!

Διαμαντόπουλος: "Μας αιφνιδίασε ο Αλαφούζος"
alafouzos EUROKINISSI

Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του Μαρίνου Ουζουνίδη εδώ και χρόνια, όντας ο μάνατζερ του, αλλά αυτή τη στιγμή έχει ένα άτυπο ρόλο τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ψάχνει τρόπο να βρει έσοδα από πωλήσεις παικτών για να μην... διαλύσει.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα Livesport και οι ατάκες του θα συζητηθούν. Μεταξύ άλλων, ο κ. Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στην αιφνιδιαστική κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου να... εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό, το ποσό που μπορεί να... σώσει τους "πράσινους", τους παίκτες που θα φύγουν τον Γενάρη και τον... άτακτο Τσάβες που για να επιστρέψει στην ομάδα θα πρέπει να... ταπεινώθει!

Για τον Γιάννη Αλαφούζο, τόνισε: "Είχαμε την εικόνα ότι θα παρέμενε στην ομάδα με την τάση να αποχωρήσει όταν ομαλοποιούνταν τα πράγματα και βρισκόταν διάδοχη κατάσταση. Μέχρι τότε θεωρούσαμε ότι θα παρέμενε στην ομάδα ως εγγυητής. Δεν είχαμε την εικόνα της άμεσης αποχώρησης. Βλέπαμε έναν άνθρωπο που είχε κουραστεί μεν, αλλά ήταν δεσμευμένος απέναντι στο μπάτζετ των 11 εκ. ευρώ. Είχαν έρθει και κάποια χρήματα από πωλήσεις. Οπότε ναι, υπήρξε μεγάλος αιφνιδιασμός".

Για το αν σκέφτηκε να αποχωρήσει ο Ουζουνίδης: "Καθόλου. Βεβαίως σε αυτές τις ερωτήσεις πρέπει να απαντήσει ο ίσιος, αλλά λόγω της φιλίας μας μπορώ να πω κάποια πράγματα... Το παλεύει ακόμη. Ο Έλληνας έχει μια λέξη στο λεξιλόγιό του που λέγεται φιλότιμο. Και στη λογική ότι έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό θέλει να τιμήσει τον σύλλογο".

Για τα χρέη της ΠΑΕ, είπε: "Πιστεύω σε αυτά που έδωσε η ΠΑΕ δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω για τα 47 εκ. Αν ισχύσουν οι δεσμεύσεις του κ. Αλαφούζου (πως θα καλύψει 20-25.000.000€) αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός νομίζω ότι με 15 εκ. ευρώ μπορεί να μην πέσει στα βράχια. Υπό τις προϋποθέσεις που ανέφερα. Μιλάω ξεκάθαρα για τις οφειλές και όχι για το ρόστερ της επόμενης μέρας, το οποίο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να το διαχειριστεί όπως εκείνος επιθυμεί".

Για τον Τσάβες και αν μπορεί να επιστρέψει, είπε: "Είμαστε όλοι απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά του. Για τον Ουζουνίδη έχει πρακτικά τελειώσει το θέμα. Είναι μία διαδικασία που κοιτάμε νομικά. Γι΄αυτόν ο Τσάβες δεν υπάρχει. Μόνο αν επιστρέψει και ταπεινωθεί πρώτα απέναντι στην ομάδα και μετά στον προπονητή του και αυτό συμβεί εντός λογικού χρονικού πλαισίου όπως ορίζει ο κανονισμός της ΦΙΦΑ.

Δεν αισθάνομαι ότι ο Τσάβες κοροϊδεύει εμένα ή τον Μαρίνο, αλλά τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του".

Τέλος, για το ποιοι είναι υποψήφιοι προς... αποχώρηση, αποκάλυψε : "Θα ήθελα να μην πάρω θέση. Αυτό που προέχει είναι να μειωθεί το μπάτζετ. Από τα 11 μπορεί να πέσει και στα 5 εκατ. ευρώ. Με τα υπάρχοντα δεδομένα κοιτάζεις την επιβίωση. Δεν είναι από τα καλύτερα ασημικά κανείς παίκτης άνω των 30 ετών. Ο Ροντρίγκο όμως είναι. Δεν θέλεις να χάσεις γιατί δεν μπορείς να καλύψεις το κενό του. Και ένα εξαιρετικό παιδί που στέκεται μαζί μας. Θα γίνει προσπάθεια πάντως να μην πουληθούν και οι τρεις (Μολέδο, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK