Δικαιολόγησε τον Μολέντο ο "Λύμπε", άνοιξε πάντως την πόρτα εξόδου...

Διαχειριστής κρίσεων ο Νίκος Λυμπερόπουλος, δεν έχει σκοπό να πάρει το κεφάλι του Μολέντο, χωρίς ν' αποκλείσει πάντως την παραχώρησή του.

Δικαιολόγησε τον Μολέντο ο "Λύμπε", άνοιξε πάντως την πόρτα εξόδου...

" Δεν υπάρχει κανείς ποδοσφαιριστής που δεν πωλείται", αποκρίθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος αμέσως μετά το 3-2 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και σχετική ερώτηση που του έγινε για τον Ροντρίγκο Μολέδο.

Εξήγησε επ' ακριβώς ότι " αν έρθει μια πρόταση για τον οποιοδήποτε παίκτη που ικανοποιεί όλες τις πλευρές, το φυσιολογικό είναι να κάτσουμε να το συζητήσουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου".

Προηγουμένως είχε αναφέρει πως " ο λόγος που είμαι μπροστά σας είναι ο Ροντρίγκο. Είναι μέλος της ομάδας μας μέχρι το 2018 και έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Είμαι σίγουρος πως όσα γράφονται είναι 100% σενάρια. Έκανε ένα λάθος, δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Θα κάτσουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια να λύσουμε το θέμα. Θα πάρει και την τιμωρία που του αρμόζει με το λάθος που έκανε και όλα καλά".

Κατά τ' άλλα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έβγαλε το καπέλο στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και όσους έλειπαν υποστηρίζοντας πως " αυτή η ενέργεια και η κατάθεση ψυχής ήταν τεράστια και ένα συγχαρητήρια δεν φτάνει. ο Παναθηναϊκός σημαίνει κατάθεση ψυχής. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, ούτε και τον προπονητή μου αν βλέπουμε μέσα στο γήπεδο παίκτες να διψούν για τη νίκη και να τα δίνουν όλα".

Αρνήθηκε πάντως να πει οτιδήποτε που ν' αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό και τις κουβέντες που έχουν γίνει με τον Γιάννη Αλαφούζο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK