Διορία για πληρωμές, ειδάλλως ανοιχτό για... νέα αποχή!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν φτάσει στα... όριά τους και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στη διοίκηση αναφορικά με τη δόση Δεκεμβρίου, προειδοποιώντας για νέα αποχή!

Διορία για πληρωμές, ειδάλλως ανοιχτό για... νέα αποχή!
panathinaikos roloi

Τι'χες Γιάννη, τι'χα πάντα! Τα οικονομικά προβλήματα εξακολουθούν να ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό και όσο περνούν οι ημέρες και πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν αυτά όχι μόνο μειώνονται αλλά πολλαπλασιάζονται και περνούν τη θηλιά γύρω από το λαιμό των "πρασίνων".

Το τελευταίο ανησυχητικό σημάδι ενόψει της συνέχειας ήρθε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/4) από το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, με τους ποδοσφαιριστές να εκφράζουν την επιθυμία να μιλήσουν με άνθρωπο της διοίκησης για το θέμα των οφειλών προς τους ίδιους.

Οι παίκτες έχουν ζητήσει να εξοφληθεί άμεσα το 70% της δόσης Δεκεμβρίου και προς το παρόν δεν μιλούν για αποχή αφού έχουν δώσει διορία ως την ερχόμενη Τρίτη (24/4) για να πληρωθούν.

Όπως έκαναν γνωστό θα αγωνιστούν κανονικά στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, ωστόσο αν δεν έχουν δει το αίτημά τους να ικανοποιείται μέχρι την Τρίτη τότε θα επανεξετάσουν το ενδεχόμενο αποχής, που θα φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη και άβολη θέση τη διοίκση του "τριφυλλιού" μέσα στον κυκεώνα προβλημάτων που βρίσκεται ήδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK