Δίωξη στον Παναθηναϊκό για τη "διαρροή"

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη "διαρροή" εναντίον του διαιτητή Παπαδόπουλου.

Δίωξη στον Παναθηναϊκό για τη "διαρροή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διώχθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για την αναφορά της στην ΕΠΟ. Η πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε αφορά τη "διαρροή" που είχε μοιραστεί από τη διοίκηση για τον ορισμό του διαιτητή Παπαδόπουλου, στο ματς με τον Πλατανιά.

Τότε στην "πράσινη" ΠΑΕ ανέφεραν για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή πως είναι: "Ένα από τα... πουλέν της ΚΕΔ επέλεξε προσωπικά ο Κύρος Βασσάρας να διαιτητεύσει τον αγώνα μας στα Χανιά. Είναι ο γνωστός... αετομάτης που μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ παίκτη του Ολυμπιακού στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, σε φάουλ και αποβολή του Κυριακίδη,αλλάζοντας όλη τη ροή του αγώνα των δύο ομάδων στο Ν. Φάληρο".

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΠΟ:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανακοίνωση που εξέδωσε στις 19/1/2016.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1, 4, 7 τελευταίο εδάφιο του Πειθαρχικού Κώδικατης ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 10-6-2015, σε συνδυασμό με τα άρθρα 1, 2, 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο όπως αυτός ψηφίστηκε και ισχύει από 25/6/2015

News 24/7

24MEDIA NETWORK