Δοκιμάζει στο τέλος της εβδομάδας ο Εσιέν

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες ο Μάικλ Εσιέν να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Γκανέζος ακολούθησε και την Τρίτη (6/10) ατομικό πρόγραμμα και όλα θα κριθούν στο τέλος της εβδομάδας.

Δοκιμάζει στο τέλος της εβδομάδας ο Εσιέν

Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα λειτουργήσει ευεργετικά για τον Μάικλ Εσιέν, ο οποίος προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος προκειμένου να είναι έτοιμος στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γκανέζος ακολούθησε και την Τρίτη (6/10) ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και "παλεύει" για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο ματς με τους Γιαννιώτες είναι μοιρασμένες, καθώς στο "τριφύλλι" δεν θέλουν να ρισκάρουν τη συμμετοχή του.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ