Ο Δομάζος στο Contra.gr για Βαρδινογιάννη, Πατέρα, Γιαννακόπουλο και Πολέμη

Ο Μίμης Δομάζος μίλησε στην έκτακτη εκπομπή του Contra.gr για το "αύριο" του Παναθηναϊκού και υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η επιθυμία του Νικόλα Πατέρα για τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι ο Αδαμάντιος Πολέμης είναι ενεργός, ενώ αναφέρθηκε και στους Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλο.

Ο Δομάζος στο Contra.gr για Βαρδινογιάννη, Πατέρα, Γιαννακόπουλο και Πολέμη

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο όνομα, από τα μεγαλύτερα. Έχει φτάσει να παίξει σε τελικό. Τον ξέρει όλη η Ευρώπη. Κάθε περίοδος έχει τα πάνω και τα κάτω της. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν είμαι αρμόδιος να πω που οφείλεται. Υπάρχουν αρμόδιοι γι αυτό.

Ήμουν ενεργό μέλος της διοίκησης αλλά επειδή λέγαμε σωστά τα πράγματα δεν άρεσε σε αυτούς που ανέλαβαν. Όταν μιλάς για τον Παναθηναϊκό και τον έχεις ζήσει, τους λες ποιο είναι το σωστό και ποιο δεν είναι. Μπήκαν άνθρωποι στο συμβούλιο που δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Δεν είναι να κουνάς το κεφάλι σε ό,τι λέει ο πρόεδρος.

Εγώ και ο Αντωνιάδης ήμασταν μεγάλο δίδυμο στον Παναθηναϊκό, λέγαμε τη γνώμη μας η οποία δεν άρεσε. Γιατί μας βγάλανε, ρωτήστε τον κ. Αλαφούζο. Μπορεί να μην τους αρέσει η αλήθεια τι να πω. Δεν είναι μόνο να παίρνεις το μεροκάματο από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είσαι στα αποδυτήρια", υποστήριξε στο αρχικό του σχόλιο ο βετεράνος του Παναθηναϊκού, βγάζοντας πικρία για την απομάκρυνσή του από τη διοίκηση.

Για τα γεγονότα του Σαββάτου

"Έπρεπε κάποιος από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να βγει έξω, να κρατήσει τα παιδιά αυτά. Μπορεί να έχουν μπει κι άλλοι μέσα στη Θύρα 13, δεν ξέρω. Ο σύλλογος έχει και ένα δίκιο. Πάντα στον Παναθηναϊκό γίνονται αυτά. Την προηγούμενη εβδομάδα έπεσαν φωτοβολίδες στη Βέροια. Δεν φταίει για όλα ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός δεν φταίει σε τίποτα; Την άλλη φορά πήρε ένα πρωτάθλημα στη Ριζούπολη. Κινδύνεψαν να τους κάψουν τους ανθρώπους που ήταν εκεί για να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Μην τα ξεχνάμε κι αυτά.

Για την επικοινωνία του Σταύρου Κοντονή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολίασε:

Ο υφυπουργός πως μιλάει πριν ακόμη γίνουν τα επεισόδια με τον κ. Μαρινάκη που δεν είναι πρόεδρος. Απαγορεύεται. Πώς μιλάει με έναν άνθρωπο που δεν είναι στο ποδόσφαιρο και μπορεί να δικαστεί και να πάει φυλακή στην πορεία. Πώς μιλάει, δεν το κατάλαβα".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Βαρδινογιάννη και του Πατέρα

"Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Βαρδινογιάννης. Για τον Πατέρα δεν ξέρω. Αυτό παίζεται.

Και ο κ. Αλαφούζος πήρε την ομάδα, δεν βοήθησε κανείς, πάει μόνος του, αυτά να τα λέμε, δεν έχει σημασία αν μας έβγαλε από το συμβούλιο. Πρέπει να λέμε την αλήθεια. Τι να κάνει παραπάνω;".

Για την πιθανότητα εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

"Δεν νομίζω. Μιλάω μαζί τους και δεν νομίζω. Μακάρι".

Για τη διαιτησία:

"Όταν την ομάδα την είχε ο Πατέρας, όλοι οι διαιτητές τον έπαιζαν 50-50. Και πήρε και πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σήμερα τα παιχνίδια δεν παίζονται 50-50, το βλέπουμε αυτό. Όλοι οι διαιτητές κάνουν λάθη, αλλά το θέμα είναι να μην είναι σκόπιμα".

Για το αν έχει μετανιώσει που στήριξε την πολυμετοχικότητα:

"Δεν έχω τίποτα ούτε με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Είδα ότι όσοι ανέλαβαν την ομάδα ήταν τα μεγαλύτερα ονόματα. Δεν ξέρω γιατί διαλύθηκε η προσπάθεια της πολυμετοχικότητας, κάτι θα φταίει. Αν γινόταν άλλη μια προσπάθεια σαν κι αυτή, ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει. Ο Παναθηναϊκός δεν χάνεται. Είναι... μαγαζί γωνία".

Για την επόμενη ημέρα στα διοικητικά:

"Υπάρχουν μεγάλα ονόματα που μπορούν να βάλουν λεφτά. Τώρα γιατί δεν παίρνουν τον Παναθηναϊκό δεν ξέρω. Η Λεωφόρος σήμερα δεν βοηθάει να βγάλεις λεφτά για να βοηθήσεις την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός για να γίνει μεγάλη ομάδα θέλει και μεγάλη έδρα. Με αυτά τα λεφτά δεν μπορούν να έρθουν μεγάλοι παίκτες".

Για τον Αδαμάντιο Πολέμη:

"Είναι μεγάλος Παναθηναϊκός και έχει βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά έχει βοηθήσει".

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καλιτζάκης στο Contra.gr: "Χρειαζόμαστε α@@@@@α και χρήματα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK