Δύο ραντεβού για ανανέωση με Μπεργκ μέχρι το 2018

Εντείνονται οι διεργασίες για την παραμονή του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018, με τον Σουηδό επιθετικό να δείχνει το γιατί με το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Δύο ραντεβού για ανανέωση με Μπεργκ μέχρι το 2018

Ο αρχισκόρερ της περσινής σεζόν σημείωσε γκολ με μακρινό σουτ στο 3-1 επί του Παναιτωλικού και οι παράγοντες της ομάδας προσπαθούν να βάλουν... γκολ στο συμβόλαιό του, όπως εξηγεί αθλητική εφημερίδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Goal News", οι "πράσινοι" έχουν πραγματοποιήσει ήδη δύο ραντεβού με την πλευρά του παίκτη για την επέκταση του συμβολαίου του. Το πρώτο διεξήχθη πριν από τρεις εβδομάδες στην Αθήνα, όπου έγινε κι επίσημα η νύξη για νέα συμφωνία από τον Νίκο Νταμπίζα (ο οποίος είχε... προϊδεάσει στη συνέντευξη Τύπου κατά την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του "τριφυλλιού").

Το νερό στο αυλάκι φαίνεται πως μπήκε με ένα δεύτερο ραντεβού, στο Αϊντχόφεν, επ' ευκαιρίας της παρουσίας του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Europa League, αφού η βάση των μάνατζερ του παίκτη βρίσκεται στην Ολλανδία. Σε αυτό το ραντεβού φέρεται να συμφωνήθηκε η διάρκεια της νέας συμφωνίας, που προβλέπει επέκταση κατά έναν χρόνο στην τρέχουσα (που λήγει τον Ιούνιο του 2017).

Από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ του "Goal News" συμπληρώνει ότι ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να προσφέρει γενναία αύξηση στον Μπεργκ, αλλά θα ζητήσει υψηλή ρήτρα πώλησης για να διασφαλιστεί, καθώς και να εξαλειφθεί ή να μειωθεί το ποσοστό 10% που κατέχει η πλευρά του παίκτη σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης.

Στην επόμενη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων, σε περίπου δύο εβδομάδες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τρίτο και πιο καθοριστικό ραντεβού στην Αθήνα, που ίσως οδηγήσει και σε οριστική συμφωνία.

Διαβάστε ακόμη

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1 (VIDEOS)

Το τρομερό γκολ του Μπεργκ (VIDEO+PHOTOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK