Δύσκολο τεστ μετά τη 10άρα

Το δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους έχει προγραμματίσει ο Παναθηναϊκός την Τρίτη (7/7, 19:00, NS2), αντιμετωπίζοντας τη Μπριζ στο στάδιο Garderen.

Δύσκολο τεστ μετά τη 10άρα
INTIME SPORTS

Το ματς έχει δύο ιδιαιτερότητες: καταρχάς πρόκειται για το πρώτο δυνατό τεστ, αφού η Άρνεμ αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα και δευτερευόντως, οι δύο αντίπαλοι έχουν 20% πιθανότητες να διασταυρωθούν στην κλήρωση του γ' προκριματικού γύρου του Champions League.

H Μπριζ διανύει και πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας από τον Παναθηναϊκό, διότι το βελγικό πρωτάθλημα αρχίζει την Παρασκευή 24 Ιουλίου και φιλοξενείται από τη Σιντ Τρουίντεν.

Συνεπώς, ο Γιάννης Αναστασίου έχει την ευκαιρία να "κατασκοπεύσει" έναν πιθανό αντίπαλο, κρύβοντας, παράλληλα, τα δικά του πλεονεκτήματα.

Ο κόουτς του Τριφυλλιού δεν υπολογίζει τους Εσιέν και Στιλ, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα από την έναρξη της προετοιμασίας και τους Νάνο, Κλωναρίδη, οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις μετά το φιλικό της Κυριακής (5/7), ενώ, ίσως προφυλάξει και άλλους παίκτες όπως οι Πέτριτς, Θελάντερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK