Δώνης - Νταμπίζας έχασαν τη βασική τους... μεταγραφή

Μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 23 δικαιούται να κάνει ο Παναθηναϊκός με τον Νίκο Νταμπίζα να είχε επικεντρωθεί το προηγούμενο διάστημα στο... κόλπο της παραμονής του Ρόμπιν Λουντ. Ωστόσο τα πλάνα αλλάζουν.

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ευθύς εξ αρχής ήταν δύσκολο ο Ρόμπιν Λουντ να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αφού οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν συνάδουν τη δεδομένη στιγμή με τα στάνταρ των "πρασίνων".

Διαπραγματεύσεις έγιναν, ο Νίκος Νταμπίζας το πάλεψε αρκετά για να τον πείσει να παραμείνει καθώς τον ήθελε και ο Γιώργος Δώνης, ωστόσο έγινε γνωστό την Τετάρτη (4/7) ότι ο 25χρονος θα συνεχίσει άλλου την καριέρα του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει μία μεταγραφή παίκτη που είναι άνω των 23 ετών, οπότε τώρα που δεν υπάρχει Λουντ στο κάδρο, θα κινηθεί για άλλη περίπτωση εμπείρου ποδοσφαιριστή για τη γραμμή κρούσης.

Όσον αφορά το μέλλον του Φιλανδού, πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα με το τούρκικο πρωτάθλημα να δείχνει πως έχει το προβάδισμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK