Έφτασε, έστω και καθυστερημένα, ο Καμπέσας που έσταξε μέλι για τον Παναθηναϊκό

Η περιπέτεια και η ταλαιπωρία του Μπράιαν Καμπέσας μέχρι να βγει στην αίθουσα αφίξεων του "Ελευθέριος Βενιζέλος" και η σιγουριά του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Το Contra.gr ήταν στην άφιξη του 20χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού από το Εκουαδόρ.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αν -όπως λέει η παροιμία- "το… καλό πράγμα αργεί να γίνει", τότε οι οιωνοί και μόνο από την άφιξη του Μπράιαν Καμπέσας ήταν αρκούντως… αισιόδοξοι.

Ο 20χρονος διεθνής winger από το Εκουαδόρ, πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του σε ελληνικό έδαφος στις 9.05 μ.μ. της Παρασκευής (14/7), μετρώντας ήδη 35 λεπτά καθυστέρησης με την πτήση του απ’ το Μιλάνο. Βάλτε και άλλη μία ώρα (!) μέχρι να βγουν όλα τα πράγματά του απ' το αεροπλάνο (τελευταίες, τελευταίες βγήκαν οι αποσκευές του) κι έχετε όλο το πακέτο της… μίνι περιπετειώδους άφιξης του Καμπέσας στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος πάντως, παρά την… ταλαιπωρία δεν έδειχνε να έχει χάσει το κέφι του, όντας ανυπόμονος για τη νέα περιπέτεια της καριέρας του, μετά τον πρώτο «ευρωπαϊκό» χρόνο του στην Αταλάντα.

" Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Και ευχαριστώ πολύ και τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Συγκεντρωμένος στη δουλειά μου θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα", τόνισε αρχικά ο 20χρονος άσος και πρόσθεσε, για το τι γνωρίζει για τους "πράσινους": " Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία, θέλω να πω και πάλι ευχαριστώ για το γεγονός πως βρίσκομαι εδώ, ο στόχος μου είναι να δώσω χαρά στους φίλους της ομάδας".

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι είχε προτάσεις κι από άλλες ιταλικές ομάδες, αλλά και απ’ τη Μπόκα Τζούνιορς για να παίξει ως δανεικός, αλλά ο ίδιος επέλεξε τον Παναθηναϊκό, πρόσθεσε: " Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Ήξερα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, όλοι μιλούν για τον Παναθηναϊκό. Τώρα που είμαι νέος θέλω να αρπάξω την ευκαιρία και να παίξω στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό".

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΑΜΠΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τέλος, για το αν έχει κάνει προετοιμασία, ο Καμπέσας τόνισε: " Έκανα προετοιμασία με την Αταλάντα, έκανα προπονήσεις κανονικά και είμαι σε φόρμα " .

Ο Καμπέσας, συνοδευόμενος από συνεργάτη του μάνατζέρ του, αλλά και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του Παναθηναϊκού Ανδρέα Δρουκόπουλο και το μάνατζερ Μιγκέλ Καπουάνο, αναχώρησε για το ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων που του έχουν κλείσει οι "πράσινοι", προκειμένου να ξεκουραστεί.

Το πρωί του Σαββάτου (από πολύ νωρίς) θα πάει στο "ΥΓΕΙΑ" προκειμένου να περάσει από ιατρικά τεστ και ακολούθως από εργομετρικά, προτού μεταβεί στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ, για τις τελικές υπογραφές. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά ο Καμπέσας θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και από τη Δευτέρα (17/7) θα τεθεί και τυπικά στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK