Εγκρίθηκε η ΑΜΚ 10 εκ. ευρώ του Παναθηναϊκού

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ύψους 10.000.000 ευρώ. Ποιοι αναμένεται να την καλύψουν.

"Πράσινο φως" πήρε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10.000.000 ευρώ του Παναθηναϊκού μετά από την έκτακτη γενική συνέλευση της Τετάρτης.

Στην ΓΣ δεν παρευρέθηκε ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ωστόσο εκπροσωπήθηκε κανονικά, όπως και το 99% των μετόχων της εταιρίας.

Η κίνηση αυτή κρίθηκε αναγκαία μετά και από τους διαδοχικούς αποκλεισμούς του συλλόγου από Champions League και Europa League, που προκάλεσαν "πλήγμα" στα προσδοκώμενα έσοδα από τη συμμετοχή του "τριφυλλιού" στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Κριτής από τις 11 Σεπτεμβρίου, από αυτά τα 10.000.000 ευρώ, τα 4.000.000 έχουν μπει ήδη στην ΠΑΕ για να εξυπηρετήσουν την εύρυθμη λειτουργία της από τον περασμένο Μάιο μέχρι σήμερα (μισθοδοσίες, συμβόλαια, ικανοποίηση διακανονισμών, προκαταβολές μεταγραφών και άλλα).

Από εκεί και πέρα, μετά από την έγκριση της ΑΜΚ, είναι πιθανό το 1.000.000 να βάλει η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" και τα υπόλοιπα 5.000.000 να προέλθουν από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να βγει η χρονιά χωρίς ταμειακά προβλήματα η χρονιά.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα