Εγκώμια Ζέκα για Λέτο

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σεμπάστιαν Λέτο ο Ζέκα, ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι τα γκολ του Αργεντινού με την Βέροια ήταν μόνο η αρχή.

Εγκώμια Ζέκα για Λέτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα

Το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο από ότι περιμένατε;

"Αρχικά δεν ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Εμείς το κάναμε δύσκολο στην πορεία. Κάναμε κάποια λάθη που δεν πρέπει να γίνονται. Πρέπει να το δούμε αυτό, αλλά στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε. Στόχος είναι να μην κάνουμε τέτοια λάθη στα επόμενα παιχνίδια, να τα διορθώσουμε. Γενικότερα, πάντως, στο γήπεδο εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα".

Σας επηρέασαν οι αλλαγές και οι δοκιμές του προπονητή σας;

"Ο καθένας μας στην ομάδα πρέπει να είναι έτοιμος για να παίξει. Όλοι δουλεύουμε για τους αγώνες, πήραν κάποιες ευκαιρίες μερικοί παίκτες για να δείξουν πόσο μπορεί ο προπονητής να υπολογίζει και σε αυτούς στη συνέχεια και στα πλέι-οφ. Ήταν πολύ καλό για αυτούς το ότι αγωνίστηκαν μετά από καιρό. Είναι καλό και για την ομάδα να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές της έτοιμους ανά πάσα στιγμή.

Η ομάδα έβγαλε πάθος και κατάφερε να γυρίσει το ματς επειδή βελτιώθηκε η νοοτροπία σας;

"Πριν από κάποια παιχνίδια προσπαθούσαμε να βγάλουμε αυτό το πάθος και να "γυρίσουμε" αυτά τα παιχνίδια, αλλά δεν μπορούσαμε. Την Κυριακή είχαμε την τύχη να τα καταφέρουμε. Πάντα προσπαθούμε να αλλάζουμε τη ροή ενός αγώνα και να παλεύουμε. Η νοοτροπία όμως υπάρχει και είναι σωστή. Κανείς δεν θέλει να γυρίζει σπίτι του και να έχει χάσει ένα ματς χωρίς να παλέψει. Εμείς παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια, κάποιες φορές τα καταφέρνουμε και κάποιες άλλες όχι. Η σωστή νοοτροπία είναι να παλεύουμε πάντα μέχρι το τέλος".

Ο Λέτο σκόραρε για πρώτη φορά, πιστεύεις πως αυτό θα δώσει ώθηση σε όλη την ομάδα εκτός από αυτόν;

"Το ελπίζω! Είναι ένα από τα πράγματα που ξέρει να κάνει καλύτερα: να σκοράρει. Προφανώς είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής συνολικά, αλλά ξέρω πως "ζει" για να βάζει γκολ. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Νομίζω πως αυτό ήταν απλώς η αρχή για τον Λέτο!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK