"Είμαστε δύο… διαφορετικές ομάδες"

Η κριτική και… αυτοκριτική του Χουλτ για τον "άλλο" Παναθηναϊκό των εκτός έδρας αγώνων και η παραδοχή πως δεν γίνεται να παίζουν έτσι οι "πράσινοι" μακριά απ’ το "Απόστολος Νικολαΐδης".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
hult pao asteras EUROKINISSI SPORTS

Διάθεση… αυτοκριτικής, αλλά και συνολικής κριτικής για την αδυναμία του Παναθηναϊκού να νικήσει μακριά απ’ το «Απόστολος Νικολαΐδης» είχε ο Νίκλας Χουλτ, αναλύοντας τα… κακώς κείμενα του «τριφυλλιού» μετά το νέο «πατατράκ» στην Τρίπολη το βράδυ του Σαββάτου (4/11)

Απαντήσεις ωστόσο, δεν είχε ο Σουηδός μπακ, που έκανε λόγο για δύο «διαφορετικές» ομάδες του Παναθηναϊκού σε άμυνα και επίθεση, τονίζοντας πως και ο ίδιος αδυνατεί να καταλάβει τα αγωνιστικά «γιατί».

"Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε ένα πλάνο μία τακτική για το συγκεκριμένο ματς. Μετά από τα πρώτα δεκαπέντε, είκοσι λεπτά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τις δεύτερες μπαλιές που γι’ αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικές. Είμαστε δύο διαφορετικές ομάδες, μία που επιτίθεται και μία που αμύνεται. Δεν γίνεται να παίζουμε έτσι…", τόνισε ο Χουλτ και πρόσθεσε:

"Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Είμαστε άλλη ομάδα μακριά από τη Λεωφόρο. Είμαστε η ίδια ομάδα που πριν μία εβδομάδα κερδίσαμε τον Ολυμπιακό παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει με εμάς.

Προσπαθούμε αλλά σίγουρα κάτι μας λείπει. Δεν είναι θέμα κόσμου, γιατί σήμερα είχαμε τους οπαδούς μας εδώ. Ήταν φανταστικό, ήταν σαν να παίζουμε εντός έδρας. Παρ’ όλα αυτά, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει εκτός έδρας…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK