Είπε ναι ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό!

Προβάρει τα πράσινα ο Εσιέν! Ο εκπρόσωπος του Γκανέζου αμυντικού ενημέρωσε το βράδυ της Παρασκευής (22/5) τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο, ότι ο παίκτης αποδέχεται την τελική προσφορά που του είχε κατατεθεί προ ημερών και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Είπε ναι ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό!

Στην επικοινωνία τους, ο ατζέντης του Γκανέζου και οι Φύσσας, Βόκολος συνεννοήθηκαν να γίνει συνάντηση εντός της εβδομάδας στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για τις λεπτομέρειες.

Ο 32χρονος αμυντικός χαφ δέχτηκε ορισμένες κρούσεις από αμερικάνικες ομάδες, αλλά, οι προσφορές δεν ήταν τόσο υψηλές ώστε να τον δελεάσουν για να πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι, προτιμώντας την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Πλέον, για το κλείσιμο της μεταγραφής των συμβολαίων, απομένει η διευθέτηση ορισμένων τυπικών ζητημάτων, καθώς και ο ιατρικός έλεγχος που θα υποβληθεί ο Εσιέν μετά την άφιξη του στην πρωτεύουσα.

Ο ιατρός της ΠΑΕ, έχει λάβει τις εξετάσεις του 33χρονου ποδοσφαιριστή από το Milan Lab και έχει γνωματεύσει θετικά, ωστόσο, θα τον εξετάσει ενδελεχώς και ο ίδιος, για να προβεί στη δική του εκτίμηση. Εφόσον τα αποτελέσματα συμφωνήσουν, θα δώσει την έγκριση του.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλιο Τσάρλυ: Μίκαελ Εσιέν: Αν δεν τραυματιστεί, θα κάνει πλάκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK