Έκλεισε Βλαχοδήμο ο Παναθηναϊκός!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία!

Έκλεισε Βλαχοδήμο ο Παναθηναϊκός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου είναι ο Παναθηναϊκός. Με τον 24χρονο παίκτη -ο οποίος είναι ελεύθερος- υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένουν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του. Κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2012 (από την Ξάνθη), αλλά ουσιαστικά ποτέ δεν μπόρεσε να βρει θέση βασικού. Δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη, στον Πλατανιά, αλλά και στη γερμανική Άουγκσμπουργκ. Το καλοκαίρι του 2015 έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, αφού πρώτα είχε ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στη γαλλική Νιμ.

Ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ βρισκόταν στη Γερμανία όπου παίζει ο αδερφός του Οδυσσέας στη Στουτγκάρδη και έκανε προπονήσεις με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, αλλά δεν κατάφερε να βρει ομάδα. Η φυσική του κατάσταση είναι καλή και εφόσον περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Τον παίρνει τέσσερα χρόνια μετά!

Για τον Βλαχοδήμο είχε ενδιαφερθεί εντόνως ο Παναθηναϊκός το 2012 όταν τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό. Οι "πράσινοι" είχαν ψαχτεί, προσπάθησαν να τον πάρουν από την Ξάνθη, αλλά οι Πειραιώτες κέρδισαν το "ντέρμπι". Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά και αφού δεν στέριωσε στο λιμάνι, ο Βλαχοδήμος θα φορέσει -εκτός απροόπτου- την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ακόμη ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό ο Ταυλαρίδης

Με Μπουμάλ στα Γιάννινα

Τα νούμερα Μέστο και Μπουμάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK