Υπουργικό μέτωπο κατά Παναθηναϊκού: "Έκνομη ενέργεια με ενδεχόμενο δόλο"

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την ένσταση των Αρχών για την επέκταση των θυρών 1 και 12 στο γήπεδο της Λεωφόρου και η αναφορά στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, έφερε κυβερνητική αντίδραση, με κοινό μέτωπο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, και τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Κοινή υπουργική δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Τόσκα και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή:

«Η τελευταία απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τροποποιήσει μονομερώς και χωρίς την άδεια της αστυνομικής αρχής τους όρους ασφαλείας των δυο θυρών του γηπέδου  «Απόστολος Νικολαϊδης», έχοντας ως κίνητρο το οικονομικό όφελος, αποτελεί έκνομη ενέργεια με έντονο (κατ’ ελάχιστο) το στοιχείο του ενδεχόμενου δόλου, στρεφόμενη κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας δεκάδων ανυποψίαστων φιλάθλων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ή υποτιμούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Με αυτές τις ενέργειες η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθίσταται αποκλειστικά υπεύθυνη και υπόλογη για οτιδήποτε απευκταίο συμβεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Το μένος του κ.Κοντονή επηρεάζει τις Αρχές"