Εξετάζεται ο Ανχελέρι από τον Παναθηναϊκό

Ο Μάρκος Ανχελέρι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας και κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις της λίστας.

Εξετάζεται ο Ανχελέρι από τον Παναθηναϊκό

Το όνομα του 32χρονου Αργεντινού αμυντικού έφερε στην επιφάνεια η ηλεκτρονική έκδοση της αργεντινής εφημερίδας "Ole", αναφέροντας σε δημοσίευμα ότι ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί σε ελληνική ομάδα, χωρίς να ξεκαθαρίζει σε ποια.

Ο Μάρκος Ανχελέρι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μάλαγα έως τον Ιούνιο του 2016 και του έχει κατατεθεί πρόταση ανανέωσης για άλλη μία σεζόν, παράλληλα όμως, έχει ενημερωθεί από τους διοικούντες ότι μπορεί να αποχωρήσει εάν φέρει μία καλή προσφορά.

Οι απολαβές του έμπειρου αμυντικού κυμαίνονται εντός του πλαισίου που προτίθενται να δαπανήσουν οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος, ωστόσο το "κλειδί" για την απόκτησή του έγκειται στις απαιτήσεις της Μάλαγα, αλλά και τον τρόπο αποπληρωμής του ποσού που θα ζητήσει.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ