Εξετάζεται ο Ανχελέρι από τον Παναθηναϊκό

Ο Μάρκος Ανχελέρι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας και κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις της λίστας.

Εξετάζεται ο Ανχελέρι από τον Παναθηναϊκό

Το όνομα του 32χρονου Αργεντινού αμυντικού έφερε στην επιφάνεια η ηλεκτρονική έκδοση της αργεντινής εφημερίδας "Ole", αναφέροντας σε δημοσίευμα ότι ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί σε ελληνική ομάδα, χωρίς να ξεκαθαρίζει σε ποια.

Ο Μάρκος Ανχελέρι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μάλαγα έως τον Ιούνιο του 2016 και του έχει κατατεθεί πρόταση ανανέωσης για άλλη μία σεζόν, παράλληλα όμως, έχει ενημερωθεί από τους διοικούντες ότι μπορεί να αποχωρήσει εάν φέρει μία καλή προσφορά.

Οι απολαβές του έμπειρου αμυντικού κυμαίνονται εντός του πλαισίου που προτίθενται να δαπανήσουν οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος, ωστόσο το "κλειδί" για την απόκτησή του έγκειται στις απαιτήσεις της Μάλαγα, αλλά και τον τρόπο αποπληρωμής του ποσού που θα ζητήσει.

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ