Εξοφλήθηκαν τον Φλεβάρη στον Παναθηναϊκό

Οι πληρωμές προς ποδοσφαιριστές, προπονητές, μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, υπαλλήλους της ΠΑΕ και οι κινήσεις της διοίκησης για πλήρη εξόφληση της δόσης Μαΐου μέσα στις επόμενες ημέρες...

Εξοφλήθηκαν τον Φλεβάρη στον Παναθηναϊκό

Η εντολή προς το λογιστήριο (απ’ τη στιγμή που είχαν εξασφαλιστεί τα χρήματα) είχε δοθεί εδώ και λίγα 24ωρα και δεν συνδέεται με προσπάθεια αποφόρτισης του κλίματος μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα (παίκτες, τεχνικό τιμ, μέλη της ομάδας), όσο και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είδαν το… χρώμα του χρήματος. Οι παίκτες εξοφλήθηκαν το 55% της δόσης του Φεβρουαρίου που εκκρεμούσε, ενώ οι υπάλληλοι έλαβαν έναν μισθό. Κίνηση σημαντική (όσο και… αυτονόητη θα πει κανείς) για να διατηρηθούν χαμηλά οι πιθανές μουρμούρες και οι "εστίες φωτιάς" λίγο πριν ξεκινήσει κι επίσημα η νέα σεζόν στο "τριφύλλι" (τη Δευτέρα είναι η πρώτη της ομάδας).

Παράλληλα με την πληρωμή αυτή ελαχιστοποιούνται και οι όποιοι κίνδυνοι θα μπορούσαν να προκύψουν για νέες περιπτώσεις… Μπεργκ, αφού οι εκκρεμότητες απ’ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αφορούν πλέον μόνο τη δόση Μαΐου. Μα για να εξαλειφθούν παντελώς οι «κίνδυνοι» αυτοί, θα πρέπει ως το τέλος του μήνα να πληρωθεί και αυτή η εκκρεμότητα.

Στον Παναθηναϊκό υπογραμμίζουν πως κινούνται αποκλειστικά προς αυτή την κατεύθυνση, με ξεκάθαρη διάθεση να δοθεί και η δόση αυτή λίαν συντόμως, ούτως ώστε να μην υπάρχουν ζητήματα. Αν γίνει κι αυτό, τότε οι συνθήκες τουλάχιστον εντός των αποδυτηρίων θα είναι πολύ καλύτερες. Πάνω απ’ όλα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ούτως ώστε να μην αντιμετωπίσει γκρίνιες στην εκκίνηση της νέας σεζόν και να υπάρξει η μέγιστη δυνατή συσπείρωση και αφοσίωση στη δουλειά και την προετοιμασία της ομάδας…

News 24/7

24MEDIA NETWORK